J:Kui lähedal oled sina olnud avariisse satumisel???

Discussion in 'Jutud' started by RaXBoY, Jun 25, 2007.

  1. MRT

    MRT New Member

    125
    0
    0
    endal ei ole eriti hulle juhtumeid olnud, aga sellisel teel sa ei tohi sõitagi ! :eek:
     
  2. Carl

    Carl Member

    158
    0
    16
    täna panin külje maha:D
     
  3. roby112

    roby112 New Member

    25
    0
    0
    Õigus. Mopeed tohib sõita AINULT jalgrattale mõeldud teel.
     
  4. RaXBoY

    RaXBoY New Member

    115
    0
    0
    ma sõitsin jalgrattale eraldatud teel ehk enda joone poolel.
    ja seal ma võin soita.
     
  5. Harrisan

    Harrisan Member

    801
    0
    16
    EI VÕI
    kuna jalakäiate tee on kõrval !
     
  6. Ergi

    Ergi New Member

    128
    0
    0
    Täpselt ! Rolleriga tohib sõita ainult jalgrattateel , aga mitte jalgratta ja jalakäijate teel. See teema on nüüd lõpetatud. Ise oleks ka 1e korra matsu pannud auto veapärast.
    Sõitsin enda koduhoovist välja ja siis kaupluse parkla eest tuli auto , keeras lihtsalt ette , poleks ruttu plokki saanud panna oleks sees ka olnud.Kiirus oli kuskil 45km/h
     
  7. Alpss

    Alpss New Member

    1,005
    0
    0
    Olen sattunud avariisse aga midagi hullu pole juhtunud , kui ainult väljaarvata roller :D .
     
  8. RUNNER

    RUNNER Member

    133
    0
    16
    killu mees :D
     
  9. brooker

    brooker Member

    516
    0
    16
    tegelt ei tohi aga politsei ütles mulle et siis tohid kui liigud jalakäija kiirusel :D.
     
  10. shenris

    shenris New Member

    111
    0
    0
    brookeril on õigus, ma pidin veel sõidueksamil sõitma rolleriga sama kiiresti kui see kõrval olev mees kõndis.
     
  11. Robskar

    Robskar New Member

    614
    0
    0
    täiesti perses
    Täna tulime linnas ,pea teel, või no põhitänav, ja nahhui, mingi vana kõbi jälle, oma sapakaga, keeras jumala lampi ette. Ma olin kuradi 20m kaugusel, kiirus oli üle 50 kenasti, kus neil ajud on?
    Siis, tõmbas umbe äärde, ei saand käiku sisse vms.
    Ärritavad juba vaikselt.
     
  12. roby112

    roby112 New Member

    25
    0
    0
    Sõida mööda, roller seisma ja sõima nägu täis. Nädal aega tagasi Võrust tulles üks vend keeras põllupealt välja vastasuunaas ja sõitis üle telgjoone. Väga natuke jäi õnnetusest puudu. Siis peatasime auto ja isa tõmbas vennal ukse lahti, võtmed eest ja kutsus politsei. Mees oli joobes muide.
     
  13. bluebird

    bluebird New Member

    38
    0
    0
    on endalgi mitu korda olnud. 1kord mingi taksojuht lihtsalt tartus kaubamaja ees sealt mäest yles minnes vajutas suvalt pidureid kuigi endal oli vaba maa minna, mina ei jõudnud piisavalt kiiresti reageerida ja õrnalt otsa talle. temal ei juhtund midagi, aga minu rolleri esi kondile tuli õige õrnalt punast värvi.
    teine juhus kui mu enda kodu lähedal käis mingile vennale närvidele et mina sõitsin temaga sama kiirelt mitte aeglasemalt :? ja siis näitas keskmist näpppu mulle läbi akna (ma ei teind väljagi et mis ma lolliga ikka räägin, peale seda akkas pea aknast välja midagi lõugama, ei saand ma jälle aru mida ta täpselt ytles.) aga seejärel lihtsalt sõitis kahe sõidu rea vahele, pani pidureid. ma panin ka pidureid õnneks jõudsin pidama jääda. kui hakkasin temast siis mööduma et mida ta seisab keset teed siis tahtis ta mulle veel külje pealt sisse pöörata. Seepeale tegin mina manöövri vasakule (õnneks ei tulnud see hetk autot vastu) ja pääsesin mööda temast.
    vot selliseid inimesi on siin meie banaanivabariigis :?
     
  14. conceal

    conceal New Member

    56
    0
    0
    sama siin. 8)
     
  15. SpeeJ

    SpeeJ New Member

    18
    0
    0
    Noo ringteel ei ole mulle ikka paar korda teed antud, lihtsalt otse läbi pandud mind vaatamata. Ning ükskord ma olin peateel Pirita ringrajal ning surnuaia juurest auto sõitis peaaegu otse tee peale, nii et ma jäin peaaegu seisma, lõpuks ikkagi andis teed.
     
  16. bling

    bling New Member

    323
    0
    0
    Kiirendasin just üle ristmiku, mingi 60 oli sees juba ja siis tuli üks auto vastu, mille vanemad just maha olid müünud ja jäin vaatama kas on sama, samal hetkel hakkab eespool mingi auto vastassuunast selverisse keerama, kui ma märkasin jõudsin natuke keerata, õnneks mingi paar cm jäi puudu et oleks sisse pannud talle.
     
  17. brooker

    brooker Member

    516
    0
    16
    Just mingi 1h tagasi sõitsin -jonx- kasutajal rolleril taga, rahulikult sõidame minig värdjas audi vend näitas naisele ässa ju siis ja tõmbas meist täiega mööda, sõitsime rahulikult järgi ,kuna tal rolller väga kiire ka pole siis üks hetk vend pani täiega pidureid :S vedas et sõber sai pidurdada ja kõrvale autole tõmmatud muidu oleks mõnusalt stanges kinni olnud .
     
  18. Mexiko

    Mexiko New Member

    8
    0
    0
    Selle peaaegu kahe nädala jooksul, uue rolleriga on ikka paar korda ohtlike olukordi olnud. Tee andmised põhiliselt.
    Aga täna see juhtus. Rolleriga sõitsin Nissan Patrolile tagant otsa. Pirita teel Selveri juures, vaatasin reguleerijat ja järsku jäid ees autod seisma. Ei jõudnud õigel ajal reageerida ja ... . Rolleril radiaator katki, jahutusvedelik jooksis välja, esigondel katki, esituli, lenks ka kõver vist. :(
     
  19. R1X

    R1X New Member

    27
    0
    0
    mul viimsis rohuneme teel mitu korda olnud, 1 kord jäi auto ees väga järsku seisma, oleks tagant sisse pannud , aga kuna kõnnitee oli tyhi (vahel pole äärekivi) siis põikasin sinna ,aja sain tast mööda.... 2 kord sõitsin marketi poole, ja vastu tuleb autode rodu, siis 1 bemmi vend mõtles et läheb eesolevast autost mööda, see et ma seal olin teda ei kottinud, siis oligi nii, et mingi ford, see bemm ja siis mina, 2 realisel teel, (bemmil oli mingi fuckin 100 ka sees)....ehk siis oleks toimund suuuur laup kokupõrge vast (mul oli sõber ka taga), aga ma sain põigata natuke teepeenrale....


    3 jutuke, sõidan siis paadi juurde, ja mingi logu järelkärguga vana parsa fordi buss, sõitis taga mul, siis akkas mööda sõitu tegema (autode rivi tuli jälle vastu) nii et sai kudagi viisi ise mu ette, aga järel käru oli minu kõrval(sees olid mingid kivid...LAHTISELT) ja siis põhimõtteliselt läksin põlvega vastu sellele(olin ise juba teepeenral),,,-

    4 jutt on eriti naljakas, viimsi hansapanga juurest sõidan grossi poole, ja 1 auto sõidab mulle vastu, vastas suunas. ma sõidan siis edasi rahulikult, ja auto ei keera õiesse suuna ära (roolis oli naine, ja ta vaatas külje aknast välja)... kiirus oli mõlemal umbes 30.... siis sain tast mööda kuidagi, (sõitsin ise vastassuunda) ja vaatasin kurja näoga talle aknasse ...siis ta lihtsalt pani minema...
     
  20. Split

    Split New Member

    4
    0
    0
    Ühe korra nii lähedal, et teigingi avarii ( lõpetasin enda 70cc gilera runneri :D ) . PS! Selle ostsin 1.5h enne matsu :D .


    Teise korra nii lähedal et sõitsin kaubikule kogemata ette... Õnneks oli 30 ala ja kaubik sai pidurdama..Endal oli veits häbi , et ma ei näind kaubikut :D.
     

Jaga seda lehte