Husqvarna Sm 125cc Stunt

Discussion in 'Meedia' started by Stanii009, Sept 9, 2012.

  1. Stanii009

    Stanii009 New Member

    34
    0
    0
    http://www.youtube.com/watch?v=OsMZJvpD ... re=related Aasta vana video küll aga ise olen elanud kaua soomes ja selle ajaga muretsenud 125cc load , husqvarna sm 125cc ja õppinud taga rattal sõitma :) Klassikaaslane jani teinud video siis kui sõidan taga rattal , Video on tehtud mingi tavalise digika kaameraga ... Olen päris kaua üritanud saada 2 o Clock , isegi õnnestunud on aga , ületõmmatud kah paar korda , harjutanud olen mingi 2 aastat ... Nautige videot :)
     
  2. StreetBuzz

    StreetBuzz New Member

    1,843
    0
    0
    respekt !!
    Sul lisapidur heebliga või kuidas pidurit annad? :eek:
     
  3. xxm24

    xxm24 Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

    956
    1
    18
    Ehk annad näpunäiteid? :D
     
  4. garli12

    garli12 Member

    105
    0
    16
    Kas se kuskil Turus Perno kandis tehtud video? :D
     
  5. Stanii009

    Stanii009 New Member

    34
    0
    0
    Jah , video on tehtud turus HK areenal , pmst , eriti näpunäiteid ei oska anda, tagarattal s6itmist ei saa eriti 6petada , seda peab ise harjutama .. Aga ei ole mingit lisapidurit , lihtsalt harjunud kasutama jalaga pidurit , m6tlesin vahel et teen käsitaga piduri , aga ei kulunud ära ... praegu vaatab mis edasi teen ... nyyd teen Gas Gas stunt projekti ... pildid lisan varsti kui aega on .. Aga nh , Harjutamine teeb meistriks ..
     
  6. StreetBuzz

    StreetBuzz New Member

    1,843
    0
    0
    väga tubli!! Raske pole jalaga :roll:
    Keep it going.
     
  7. Stanii009

    Stanii009 New Member

    34
    0
    0
    Vabandan eesti keele pärast , sest olen kaua elanud soomes ja eesti keel hakkab vaikselt ununema :) Ei ole raske , eks harjub ära , algul treenisin Gas Gas ec rookie 50-sega , eks algne reaktsioon on ikka selline etä võtat jala piduri pealt ära ja siis lendab üle , aga lõpuks hakkasin harjuma juba , võtin suurema hoo ja jalg oli juba piduri peal valmis ... siis hakkasin vaikselt harjutama kaugemale ja kaugemale , niikaua kuna sain juba 11 a clock , siis 12 jne :D praegu lasen mingi üle kilomeetri vabalt kui jagub teed või maad :D ja one hand circlegi õnnestub päris hästi . Praegu teen uut videot ja sain ühe sponsori kah .. vb hiljem faceboogis mingi väike fänni leht :) aga siiamaani on aega :D eks kolbe peab kah vahetama .. ja sildinri peab kah vahel uue ostma :D kõige rohkem kuluvad kummid ja taga piduri klotsid :D:D eks pidur peab olema põhiline mis toimib :D Aga niipalju kui oskan näpunäiteid öelda tagarattal sõitmiseks siis .. kõige lihtsam on seda teha niiet kui on käikudega mopeed .. siis lihtsalt teine käik sisse , sidur põhja , pöörded mingi 6-7 tonni peale , sidur lahti ja tõmbad samal ajal üles ... nii on lihtsam teha 50sega , noo husqvarnaga teen niivisi et vajutan kaasi ja lihtsalt tõmban üles ... eks kätes peab kah jõud sees olema :) Kõige tähtsam on just pidur , et jalg püsiks koguaeg piduri peal ... niipalju oskan veel öelda et kõige lihtsam tagarattal sõitmise masin on Aprilia sx , Derbi senda , gilera smt (Sama mis derbi) ja yamaha dt !! :D need on selliset mis on kerged :) ja derbil on parim kui oleks 10ees ja taga 62 hammasratas ... ja mingi sport sumpa , näiteks gianelli .. arrow on sama mis gianelli .. aga ei soovita mingil juhul teghnicas sport sumpat ... Sama hea kui teha tavaline sumpa tühjaks piirajatest :D
     
  8. maiksss

    maiksss New Member

    134
    0
    0
    No tere stan. päris vägevalt lased juba nii et edu sulle edaspidiseks ja ootab uut videot.
    Tervitused Kanepist ja loodame et tuled näitad meile ka kuis asi käib :D
    Mairo.
     
  9. Stanii009

    Stanii009 New Member

    34
    0
    0
    Mairo , peab käima kunagi kanepis jah läbi :D No praegu alles teeme uut videot , aga trailer on valmis :) trailerit võib vaadata siit : http://www.youtube.com/watch?v=S6c0Lny3tZM Mind leiad Punase seljakoti ja FOXI kiivriga ! Pikem video tuleb kui aega jääb filmimiseks jne , sest praegu kool jne .
     

Jaga seda lehte