Varuosade poed

Discussion in 'Soovitused' started by Kaspi, Jun 6, 2007.

  1. Martinkuke

    Martinkuke New Member

    1,335
    0
    0
    minuarust on küll suht norm teenindus ükskord oli seal vist mingi tehnik müüjaks pandud see jooksis edasi tagasi ei teadnud midagi jne :D aga muidu on küll seal mingi norm tegelane ajab juttu jne :D
     
  2. 7hp

    7hp Member

    290
    0
    16
    Camex võib küll hea olla aga camexi edasimüüja viljandis on saast, ükskord tuli laps koos isaga rollerit ostma ja teenindajad ei teadnud isegi mis maal CPI valmistatud on, pidi googeldama.
    Ah jaa, tellisin ka kunagi omale sealt silindri, ootasin nädala, öeldi, et pakk saadeti teele, siis järgneval nädalal rääkisid, et see pakk tuleb kuskilt saksamaalt vms ja seal on mingi mess, tänavad kinni pandud.
    Ligi kuu aega hiljem lendasin platsi, küsisin kuhu silinder jääb, ja nad vastasid, et seda ei ole neil laos.
    :-x :-x
    Täitsa haige teema.....
     
  3. FFB

    FFB New Member

    1,392
    0
    0
    endal tallinnaga head suhted :) aga noh kui kuskil "lammas" letidaga on siis ple midagi teha, nagu see tallinna mulgivärk oli, joonlauaga mõõdab kolbi :lol:

    Agajh!
     
  4. MJbike

    MJbike Active Member

    2,509
    0
    36
    CAMEX tallinnas pärnumaanteel (Laagri). Võrreldes cn-partsi ja tallinna mulgi müüatega on ainuke elus müüa, oskab pakkuda kaupa ja soovitada (rääkis 30 min malossi kvaliteedist). Ja võeti kaup tsekita tagasi. Palju kaupa kohal puudu jääb ainult optilisest osast. Kahju ka sellest et laup ja pühp on pood kinni.
     
  5. gerton06

    gerton06 Member

    489
    0
    16
    Tellisin viljandi motoärist rihma, Rihm väga hea, kvaliteetene , motoforce oma,Hind oli Väga soodne, pandi õigel ajal teele, aga lihtsalt eesti post natuke jamas, aga muidu kiired vennad ja telefoni teel oskavad ikka rääkida ka juppidest :p Soovitan!
     
  6. m6istus1

    m6istus1 New Member

    71
    0
    0
    võrus ramo.ee kuigi jmh 5 palli süsteemis annan 4. vaja oli motul scooter power 2t õli mida seal ei olnud kuna oli otsas. küsisin et ehk on võimalik telllida suuremas koguses mingi esmaspäevaks või teisipäevaks, küsiti siis et kui palju vastasin et 8 tk. öeldi et nad tellivad ja healjuhul pidavat jõudma juba järgmine päev et kui kohal helistavad. hää külh jõudsin koju ära sain rolleri just ära pandud, ja helistati ning öeldi et nad ei telli nii väikeses koguses õlisi et kuu aja pärast tellivad suurema koguse et siis müüvad mulle minu soovitud koguse. vastasin et ei äitäh ja panin toru ära. võtsin lahti www.motohoov.ee tellisin sealt (laupäev) ja esmaspäeva lõunaks olid kõik õlid kohal. nii et jmh motohoovile annan kül 5.
     
  7. dannukas

    dannukas Active Member

    1,044
    0
    36
    Pärnu Motopoodi ei soovita ! Kunagi viisin tsinsu sinna garantiiremonti/hooldusesse, käskisin käigud korda teha. 5 päeva pärast helistati mulle ja läksin kohale, vahetati kõik pirnid millegipärast (selle eest küsiti veel lisaraha), samuti jäi ka paar asja tegemata. Päras nö hooldust olid gondlid õlised, kriimustatud. Millalgil käisin seal ja ostsin endale uue vedelikjahutuse kolvikomplekti rollile. Masinat kokku pannes aga avastasin, et kolb ei mahu silindrisse, kolvisõrm veidi pikem kui eelmine, rõngad loksusid üsna palju kolvi otsas ning stopperid olid kuidagi nigelad. Igastahes läksin kohale, rääkisin oma mure ära ning tuli välja, et müüja andis kogemata AC kolvikomplekti. Kauba sain nüüd ümber vahetatud. Aga muidu mõned varuosad on tõepoolest kohapeal olemas, kuigi see valik nii suur pole. Müüjad on kuidas kunagi, vajalikud asjad saab ära ostetud.
    Inf :http://www.parnumoto.ee
     
  8. wwatu

    wwatu Member

    753
    0
    16
    mulgimoto (viljandis) ainuke mötekas pood vist kust juppe osta vöi midagi küsida vms, teenindus super, söbralikud ka on, üks tüsedam tüüp tundub alguses ülbe aga kui jutule saada siis teab küll ja aitab kaasa, ükskord sain vale jupi ja tsekk oli ara visatud, pödesin küll algul aga sai kohe aru ja sain uue, no see loomulik viga niiet soovitan!

    Velt moto pärnus köige möttetum koht kus midagi osta, kohapeal pm pole munnigi, küsisin speedfightile cdid, andis mingi suvaka 4t cdi ja ytles naed 5 klemmiga = sobib, samuti vaga ylbe myya mingi vanem mees, aga samas mehaanik on väga tore tyyp! Noor ka sellepärast ...
     
  9. minimx38

    minimx38 Guest

    0
    0
    0
    Mulgimoto on Viljandis jaa hea, teenindus 5+ ja seletatakse sulle ära ka midaig kui vaja. :p
     
  10. sparc0

    sparc0 New Member

    796
    0
    0
    Kiidan cn-partsi , saan kõik vajalikud jupid hiinakale , ise elan ka muidugi valgas , vahest k2in tartus et täpsemalt rääkida jne ... soovitavad nad hästi
    ja räägivad kõik lahti mis parem ja mis halvem ! 8) üks mingi musta peaga müüa oli , mingi vanuses 30 , kõige parem müüa minu arust seal !
    8)
     
  11. Alligator

    Alligator Member

    564
    0
    16
    Tartu Motohobile annaksin 5+

    koguaeg kui vaja mingit juppi osta siis käin seal ja küsin mingisuguse juppi kohta infot, muidu teenindus on seal väga hää, teenindajad on väga sõbralikud ja kui vaja rääkivad väga palju huvitavat ja aitavat infot 8)
     
  12. hiina

    hiina New Member

    430
    0
    0
    tšinsupartsist saab ka kola , tuleb kohale 2 päevaga kõik 8)
     
  13. Aragon123

    Aragon123 Member

    223
    0
    16
    Minu poolsed kiidu sõnad Camexile. Ostsin seal mõned jupid ja kui müüjalt küsisin midagi siis ta vastas ja seletas niiet peal seda käiku annaksin camexile 10 pallisüsteemis 10.
     
  14. GustavE

    GustavE New Member

    988
    0
    0
    Viljandi Mulgimotoäri hea teenindus.Enamus juppe on kohapeal olemas jne
     
  15. MJbike

    MJbike Active Member

    2,509
    0
    36
    vaata nende juppide hinnad easys või SAs, igalpool camex kuulutab et neil easy ja SA letikad kuid tihti omavad ikka korralikult ära. + koguaeg Malossi määrimine käib.
     
  16. Aragon123

    Aragon123 Member

    223
    0
    16
    Veits hilja vastan, aga minule küll mingisugust malossi kraami peale ei määritud. Õhifiltri kohta küsis aint et kas kahekihilist 6€ või tahan odavamat tavalist 3€, loog et valisin tavalise, noh see oli malossi oma aga sellest sain teada alles ss kui ta selle oli letti toonud.
     
  17. rasmus99

    rasmus99 Member

    654
    0
    16
    malossi on loomulikult hea,aga camex on ju malossi edasimüüja,loog ju et seda soovitavad 8),aga muidu pole küll miskit halba camexi kohta öelda.
     
  18. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    videvikupood... asub öösiti võõras garaazis... 5+ vägahea hinnaga väärt jupid ja seadmed. alati.
     
  19. rasmus99

    rasmus99 Member

    654
    0
    16
    aga mis siis kui praak kauba/seadmed saad?lähed järgmisel ööl raud kangiga juppe tooma vä? :eek:
     
  20. rallitaja

    rallitaja New Member

    3,139
    0
    0
    tasuta saadud auto kapoti alla ei vaadata, kulla sõber! :lol:
     

Jaga seda lehte