Matu BMW 318 -92

Discussion in 'Lugejate autod' started by matu003, Dets 18, 2012.

  1. matu003

    matu003 Active Member

    1,112
    0
    36
    pole viitsind siia ammu mingeid uuendusi panna,aga nhh,praegu igav ja postitab ss miskit.
    esiklaas olemas,liim ka,ettepaneku vaev aint,praeguse klaasi,mis ees on olen suutnud täiesti pragusid täis teha :lol: :lol: :lol: :lol:
    aga copy-paste siis teisest foorumist:

    Aprill 25, 2013

    Pärast kuuajalist seismist sai talle tutikas sidur peale pandud kuna vanal oli ketas otsas omadega.
    Siis on olemas nüüdseks mölemad udukad nüüd juba koos raamidega ning lähevad varsti külge,kui hakkan kokkulappima ning vana stange värvitud/uus soetatud.
    Samuti tegin veidike keretöid,nimelt ei ole autos enam ühtegi rooste auku.Ainuke roosteauk muidugi mis vajas parandamist oli tagavara ratta seinas,sinna panin uue pleki peale,ning pärast mastiksiga üle.Kuna parempoolse esimese poritiiva kinnitus oli samuti öhtul omadega tegin sinna uue kinnituse ning samuti sai ka see mastiksiga üle käidud hiljem,ning vasakpoolse tegin kah uue,kuigi vasakpoolne oli üsnagi korralik veel.Salong sai ka laiali vöetud ning pöhja olukord üle vaadatud,ohhimet,enne mind on keegi juba pöhjale remondi teind ning ühtegi rooste alget ei leidnud.
    [​IMG]
    Nönda ta siis oma kuuaega seisis töökoja platsi peal ilma sidurita

    Eks siis möned pildid kah töökäigust.
    [​IMG]
    Kapoti amordid on korras,kuid küljest ära,slp on pulk hoidma pandud

    [​IMG]
    Uued tiivakinnitused poole viimistlemise peal.

    [​IMG]

    [​IMG]
    Mastiksiga ülekäidud juba

    Juuni 16, 2013
    Vahelduseks sai siis tehtud kesklukk korda,salongi tuled toimima niinagu peavad ja vaikselt kokku lappima hakatud.Homme proovin tagumist suurt klaasi ära toonida kuid kardan et ebaönnestub,aga eks paistab,kui läheb kehvasti siis natuaega kruiisib selliselt ning kui raha tekib viib kuskile kiletamisse aknad.
    Samas proovisin laie plekke teha kuna vedeles üks jooks plekk velgi niisama ning igavus oli suur.Kogemused harivad ning proovisingi ära,kui rehvid peale saab eks siis paistab kuidas jäävad,esialgu pinki pannes tundus et jäid suht sirged
    [​IMG]
    [​IMG]

    Juuli 23, 2013

    kuna pole ammu siia midagi kirjutand siis mötlesin et kostitan rahvast ńatukene piltidega.
    kuna tahtsin mustasid neerusid proovida ja tulid koos raamiga jubeodavalt kätte siis sai ka need prooviks ostetud(punane neeruraam alles,aga seda valmistan ette värvimiseks),seega hetkel must neeruraam koos neerudega ees(neeruraam veitsa vigasaand,köver,ning kapoti vahed jnejne paigast ära,tegutsemist on veel)
    Siis sai ostetud ka esiklaas ära ning samuti ka liim,ootavad garaazi nurgas et leiaksin aega,et klaas ette panna :D .
    samuti sai gaasipedaali plastik osa mingiaeg ostetud ja külge monteeritud,kohe teine asi.
    Siis kui üks päev tahtsin laiendatud plekki taha proovida ning vötsin tagant velje alt ära avastasin et veljel pidurivedeliku,keerasin trumli maha ja vaatasin et see pidurisuport/konn vms kuidas kellegile on pidurivedelikuga koos,selge,sellepärast see arvatavasti ei töötandgi kuna lekkis jubedalt.Ega muud kui sai uus suport vms muretsetud ja töstuki peale auto aetud,selgus et piduritoru oli mölki pekstud(pimeks nagu),ning kuna eelmine omanik rääkis et tal kadusid pidurid ära(ju siis see tagumine supord lasi vedeliku välja köik) ja viis remonti selle ning pärast seda pidurdas auto kehvasti(ju sosssepad tagusid lihtsalt piduritoru kinni et supordist vms vedelik välja ei jookseks ja korras) kuna niihilja ei olnud enam vötta kuskilt piduritoru siis otsustasin jätta selle piduri värgi hilisemaks.
    Veel sai ees öötsa puksid ära vahetatud ning sillastend tehtud.Tagavara veljele viskasin kamh uue(loe:korralikuma) rehvi peale kuna vana oli nagu vormeli rehv juba ning traadid möllud väljas.
    Samuti proovisin klaaside toonimist,mis väga ei önnestunud,aga nohh,kehval ajal käib küll.
    Kindlasti olen midagi veel teinud mis lihtsalt kohe meelde ei tule,aga eks ma vaikselt ehitan teda ja septembri kuu sees tahaks teha uuesti ülevaatust ja kindlustust uuesti ära.
    aga jamh,natukene pildimaterjali kamh sellepika jutu juurde
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    btw,originaal tulesid vöib kah julgelt pakkuda mlle
     
  2. GLStd.exe

    GLStd.exe Member

    270
    0
    16
    Madaldust vaja ja toll-kaks suuremad valud,stangering kerevärvi-siis vast hakkab midagi looma.Kas pildilt petab või ongi tagumistel ustel vahed suured,kuidagi valesti on.Kere värvikvaliteet annab ka soovida,paremal küljel ukselinkidest ülespoole teist tooni ja paagiluugi juurest ka mööda tuisatud.Vähemalt kere on kõva,siis tasub edasi pingutada.
     
  3. matu003

    matu003 Active Member

    1,112
    0
    36

    madaldusega nöus ja,samas vaatab,sebib madalduse ära ja paneb garaazi seisma,vastu talve pole mötet köhuga vastu maad lasta.
    valude koha pealt selline asi et kui tekib vöimalus ja hea pakkumine-vötan ligi.
    tagumised uksed ei ole nagu kinni vms,nagu selles esimeses hangis vms,ss kui uksed pole veel täiesti sulgund vms,ei oska seletada,igatahes ukse vahed ok ja ukselinkidest ülessepoole tundub piltidel,tegelikult on sama toon,sama ka luugiga,tagumised tiiva ääred on sutsu teist tooni kuna need on tehtud kunagi kellegipoolt.
    kere enam vähem jap,müügi mötet väga ei näe kuna turu hinda sellistel asjadel pole,tegelen kaua tegelen ja kui kopa ette viskab ja uue toon siis jääb paremaid aegu ootama aianurka/garaazi,aga hetkel veel tegelen sest rahalist vöimalust pole et midagi paremat tuua.
    stanged värvin siis ära kui saan esimese stange kamh teise,kuna sellel tükk väljas ja ei näe mötet värvida,vähemalt kvaliteetselt....
     
  4. *Chris*

    *Chris* New Member

    1,702
    0
    0
    mai viitsinud lugeda aga kuidas sa auto nii kõrgeks said ? :D
     
  5. matu003

    matu003 Active Member

    1,112
    0
    36

    kusjuures ma ei ole selleks mitte midagi teinud,vöiks ju nagu rohkem maaligi saada :lol: :lol: :lol:
    arvatavasti touringu vedrud taha topitud talle ja amordid on kamh uued,tundub vähemalt,100% midagi väita ei saa kuna ei tea,tartust ta nii on tulnud arvatavasti nii,enne oli sellel mingised 17-18 tollised valud ka all ja siis oli perse reaalselt taevas :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :D
     
  6. -vanaisa-

    -vanaisa- Active Member

    2,735
    0
    36
    kena buumer :) aga esituled ei meeldi
     
  7. matu003

    matu003 Active Member

    1,112
    0
    36

    originaal esituled ostetud ja käes ning on autotagaistmel,ootavad külgepanemist niiet jamh :)
     

Jaga seda lehte