Rolleriklubi vajab aktiivseid moderaatoreid!

Discussion in 'Klubist...' started by Z0ne, Jan 9, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Z0ne

    Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

    6,380
    1
    38
    Tervitused!

    Meie meeskond otsib noori ja aktiivseid rolleriste, kes aitaks foorumit üleval ning korras hoida!


    Täida ankeet:

    Nimi:
    Vanus:
    Miks just mina?:
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?:



    Nõuded
    Vähemalt 15 aastat vana.
    Vastutustundlik.
    Suuteline püsima eelarvamusteta ning viisakas teiste suhtes.
    Olema Rolleriklubi foorumis aktiivne.

    Paluks kandideerida ainult nendel, kellel on aega ja tahtmist aidata foorumit!

    Kandideerida saab kuni 9.02.2015, peale seda valitakse parimate seast välja ka meie uued moderaatorid!
     
  2. minim2gnus

    minim2gnus Active Member

    4,026
    3
    38
    Nimi: Magnus Lehiste
    Vanus: 17
    Miks just mina?: Käin rolleriklubis igapäevaselt ning olen kursis enamus (Aktuaalsete) teemadega siin foorumis. Samuti on mul ka väike teadmiste "pagas" olemas 2t mootori tundmisel ning üldiselt rolleritega. Lisaks kõigele olen olnud juba kaks hooaega järjes põhimõtteliselt ainus korraldaja ning kõikidel kokkutulekutel olnud just mina peakorraldaja. Foorumis eksisteerinud mitte-ametlikult juba peaaegu neli aastat ning kasutajana kolm ja peale 8) Ennast rohkem kiitma ei hakka :oops: :roll:
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Tunnen 2t mootoreid, suudan õpetada teistele algelisemal tasemel portimist, mootori timmimist, oskan suunata neid, kes huvituvad rohkem 2t mootorite tundma õppimisest, mootorite kokku komplekteerimist, mingil määral tunnen ka el. skeeme. Samuti tegelen kõige kõrvalt erineva motospordiga ning tunnen ka igasuguseid teisi masinaid (nipet-näpet). Siiani olen aidanud kõiki, keda oskan ja suudan aidata ning kes on küsinud läbi PSi :p
     
  3. Jan.

    Jan. Active Member

    2,716
    0
    36
    Nimi: Jan
    Vanus: 19
    Miks just mina?: Käin päevas mõned korrad üle vaatamas mis toimub, olen juba vana tegija siin ning võin ka korda hoida. Tunnen foorumi ehitust ja võin ka suurematel töödel abiks siin olla. Postitusi ei kogu.
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Kõigega milleks ma suuteline olen foorumi teemal, foorumi tase viia tagasi kus ta oli paar 2-3 aastat tagasi.
     
  4. Zkax5

    Zkax5 Member

    231
    0
    16
    Nimi: Riivo Lomp
    Vanus: 16,3
    Miks just mina?: Ma ei hakka pikka juttu kirja panema, vaid teen lühidalt. Olen kohusetundlik, piisavalt abivalmis- et aidata hädalist, külmraudse närviga, õpihimuline ja teooria on mul tasemel (praktika ka hull pole). Käin igapäevaselt iga 1-3h tagant foorumis uusi postitusi lugemas ja arutlemas. Tegelen 2-4taktilise mootorimaailmaga. Olen piisavalt aus, et mind usaldada. Olen olnud foorumites moderaator- tunnen süsteemi.
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Püüan olla vägagi aktiivne- nii foorumis kui ka Tartu kokkutulekutel 2015'st. Soovin olla üks nendest, kes reageerivad erinevatele postitustele ja aitavad meie kommuuni ja taset kõrgel hoida.
     
  5. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    Nimi: Martin Jaansalu
    Vanus: 15
    Miks just mina?: Sest suudan olla piisavalt abivalmis mitmes valdkonnas. Kui mõistus ei võta siis googlest saab alati vastuse kätte. Pole varem kuskil kõrgema koha peal olnud, aga nüüd on võimalus, siis miks mitte proovida?
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Aitaks korda luua ja teemadest üleliigse möla ära kustutada. Aitan rolleri alal niipalju kui mõistus võtab ja tean, autodest tean rohkem kuna tänu vennale olen pm kapotiall üles kasvanud :lol: Probleemiks ei tule ka vene masinad onu on niimõndagi nendest selgeks õpetanud (ta ise 8 mootoratast ära restaureerinud kõik on musta numbriga isendid.)
     
  6. Monstriboy

    Monstriboy Member

    834
    0
    16
    Nimi:Karl Ermel
    Vanus: 16
    Miks just mina?:Sellepärast,et põhimõtteliselt elangi rks. Ühtteist teadmisi on 2t mootorite suhtes jne. No muidugi rk liige olen olnud põhimõtteliselt 5aastat. Tean reegleid. Okei on tulnud vähe sõnakaklusi aga parandan ennast. Pealegi kes ei tunneks puudust ühest korralikust moderaatorist. Pealegi kui vaja midagi teha siis teen ära . Puhastan teemasi jne. Kui vaja hoian külma närvi.
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?:Saan aidata uusi rolleriklubi liikmeid . Kutsun tuttavaid rolleriklubi liikmeks. Alates 2013aasta suvest olen üritanud korraltada Võru rolleriklubi kokkutulekuid. Saan lõppude lõpuks aida inimesi
     
  7. kert

    kert Member

    772
    0
    16
    Nimi: Kert Laurimaa

    Vanus: 21

    Miks just mina?: Iga päev käin vähemalt korra sees, tavaliselt ikka 2-3 korda päevas kindlasti. Räägin mõistliku juttu, postitusi ei kogu. Selles võib veenduda kuna kasutaja alates 2007 aastast ning postituste arv pole veel ületanud 600-ki :lol: Midagi ikka masinatest jagan ka ning üritan aidata nii palju kui oskan. Ühesõnaga olen abivalmis, ülbel toonil kellegagi ei suhtle, sooviks anda oma panuse, et viia RK samale tasemele, mis kunagi oli.

    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Aitan inimesi, aitan korda luua inimeste vahel(et ei oleks sellsit mölisemist koguaeg, mis hetkel on). Kuna vaatan erinevaid alateemasid nt. müügiteemasid, siis seal väga eeskirju ei jälgita ning palju on teemasid, mida võiks puhastada ning mis peaksid minemale kustutamisele, kuid keegi neid ju ei kustuta, kuna meil puuduvad aktiivsed moderaatorid.

    Lisaks veel seda, et kuna endal projekt ning masinad huvitavad, siis ei kao siit kuhugi veel nii pea.
     
  8. Ivan

    Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

    2,079
    6
    38
    Nimi: Mart P.

    Vanus: 17

    Miks just mina?: Olen üsna aktiivne rolleriklubi liige. Iga päev üritan käia vähemalt korra sees, tavaliselt käin rohkem. Räägin üsna mõistliku juttu, olen olnud juba päris kaua siin liige. (enne kasutaja tegemist käisin niisama foorumeid juba lugemas mõnda aega) Natuke jagan ka rollerite tööpõhimõtteid, aitan inimesi, kes minu poole pöörduvad. Soovin arendada seda foorumit ja rollerielu taseme poole, mis ta oli umbes 2008. Mul on nii mõnigi missioon siin foorumis veel täita- nagu näiteks proov korraldada üle-Eestiline üritus, tekitada inimestele tunne, et see on normaalne foorum, kus tasub endiselt käia (olgem ausad, on alla käinud kõvasti), aidata inimesi nõu-ja-jõuga, et nad saaksid oma masinad ilusti tänavatele veerema.

    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Aidates inimesi, puhastades teemasi, lahendades liikmete vahelisi probleeme on rk jälle veits vähem sürreaalne kohake. Prooviksin luua veits korda majja ka müügiteemades.
    Kuna endalgi on nii mõnigi roller + mõni projekt tegemisel, siis ei kao siit ilmselt veel nii pea kusagile.
     
  9. Garl Oss

    Garl Oss New Member

    896
    0
    0
    Nimi: Garlos Lukas

    Vanus: 16

    Miks just mina?: Mina, sellepärast, et ma käin igapäev vähemalt 3 korda rollriklubis ja vahepeal vaatan, et paljud moded enam ei tegele ja tahaksin ise sellega tegeleda. Mul on ka väiksest peale(6a) kogemusi igasuguste mootoritega masinatega. Olen ka väga mitmel inimesel aidanud teha teemat rolleriklubisse ja olen üldse abivalmis.

    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Kuna mul kümne aastane kogemus juba olemas ja tean niimõndagi siis saaksin teisi aidata, kes veel niipalu ei jaga asjadest. Paneksin ka teemasid lukku kui palutakse või masin on müüdud ja kindlasti täidaksin teiste kasutajate soove(mõttetu hämamise kustutamine).
     
  10. Mihhailov

    Mihhailov Member

    260
    0
    16
    Nimi: Daniil Mihhailov
    Vanus: 16 a.
    Miks just mina?: Olen külma närviga ja mind raske endast välja viia. Olen aktiivne rolleriklubi külastaja. Ei õienda siin kellegagi ega ürita "kõva meest" mängida. Olen abivalmis ja üritan alati aidata teisi kui oskan. Kuna olen veel suhteliselt noor, siis pole plaanis foorumist nii pea ära minna, sest autod ei huvita hetkel nii palju kui rollerid.
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Kuna käin siin foorumis tihti, siis saaksin kustutada üleliigseid postitusi, panna lukku teemasid (ka müügiteemasid) ning olla abiks uutele kasutajatele.
     
  11. -MoToMaN-

    -MoToMaN- Active Member

    1,995
    1
    38
    Nimi: Edvard Ehiloo
    Vanus:17
    Miks just mina?: Käin igal võimalusel foorumis ja vaatan üle, mis toimub foorumis. Foorumit jälgin juba 7 aastat ja foorumi liige olen 5 aastat. Olen korraldanud Tallinnas kokkutulekuid, mis on olnud päris rahuldavad. Kogemused kaherattaliste mootorsõidukitega algasid 8-aastaselt ja samuti on rolleritealased teadmised suhteliselt head. Olen aus ja vastutustundlik inimene. Eelnevalt on ette juhtunud ülbemaid sõnavõtte, kuid nüüdseks on minu suhtumine kõigesse muutunud. Kuna mul on pooleli paar projekti, siis nii ruttu veel sellest foorumist jalga ei lase. Selle aja sees soovin näha rolleriklubi taas tema hiilgeajas ja üritan sellele võimalikult palju kaasa aidata.
    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Olen valmis aitama kõigega, millega suudan ja millega saan. Vaatan tihti müügiteemasid ja saan nende reeglite täitmist jälgida. Lisaks võin jälgida korda teistes teemades ja aidata abivajajaid.
     
  12. kriss-sten

    kriss-sten Member

    855
    0
    16
    Nimi: Kris-Sten Rautam
    Vanus: 18
    Miks just mina?Aga miks mitte? :D Käin igapäev rolleriklubis, olen olnud 6aastat kasutaja siin.Olen abivalmis ja viisakas :D Usun et saaksin moderaatorina siin hakkama.
    Millega saan mina aidata rolleriklubi? Kustutaksin teemadest üleliigse möla,vajadusel lukustaksin teemasi või oleksin muudmoodi kasulik :lol:
     
  13. virgo0

    virgo0 Member

    246
    0
    16
    Nimi:Virgo Suman
    Vanus:15
    Miks just mina?:Kuna ma käin igapäev mitu korda siin foorumis ja loen kõik uued teemad läbi. Tean nii mõndagi 2T mootoritest. Olen viisakas, abivalmis ja külma närviga. Nii pea ei plaani siit foorumist ära minna, sest vanust on veel vähe, et auto peale üle minna. Üritan aidata teisi niipalju, kui oskan.
    Millega saan mina aidata rolleriklubi? Kustutada vanad teemad ära, üleliigseid postitusi, panna teemasi lukku ja olla teistele niisama abiks.
     
  14. Kevinnn-

    Kevinnn- Member

    243
    0
    16
    Nimi:Kevin I.
    Vanus:16
    Miks just mina?Sellepärast,et ma olen väga-väga aktiivne siin foorumis,ma küll ei kirjuta igasse teemasse kuid hoian koguaeg foorumil silma peal.
    Ma jagan üht teist rolleritest mis ei ole muidugi kõige olulisem asi moderaatoriks olemise juures minu arust.
    Üritan nii palju kui ma saan inimesi aidata.
    Olen olnud ka ühes foorumis kunagi moderaator ning tean mis kohustused sellega kaasnevad.

    Millega saan mina aidata rolleriklubi?Eelkõige ma tahaks seda saavutada,et müügikuulutused oleksid korralikud,et mingid inimesed ei läbustaks ala kellegi rolleri teemat jne.
    Üritan igalvõimalusel rolleriklubi foorumit levitada oma tuttavatele kes ei ole sellest teadlikud.
    Ilmselt olen ka veel pikka aega siin foorumis aktiivne 8)
     
  15. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Nimi Rain T.

    Vanus 17

    Miks just mina ? Hoian pidevalt Rolleriklubis toimuval silma peal. Kipun iga natukese aja tagant foorumisse piiluma, et mis toimub jne. Olen kokku puutunud nii 2 -, kui ka 4 - taktiliste mootoritega ning elektri süsteemiga. Aitan igal juhul nõuga ja jõuga.

    Millega saan mina aidata rolleriklubi ? Kõigega millega oskan. Hoida teemasid puhtana OT-st, aidata algajaid muredega jne.
     
  16. henryx698

    henryx698 Active Member

    1,468
    1
    38
    Nimi: Henry Mitha
    Vanus: 18

    Miks just mina?: Olen igapäevane külastaja foorumis, olen ja aitan siiamaani uustulnukaid ja vanu rolleri huvilisi.
    Olen ise kokku omanud ca 15+ rollerit ehk saan aidata igasuguste erinevate rolleritega. Tean seda foorumit juba läbi ja lõhki, jälgin igapäevaselt mida müüakse ja viimasel ajal käib juba pinda, et ei suudeta korralikult oma postitust valmis teha.. Tegelen ka ise veel rolleritega ja ega see pisik veel niipea ei kao kuskile :roll:

    Millega saan mina aidata rolleriklubi?: Saan aidata korra hoidmisega, uustulnukate foorumi tutvumisega ja erinevate masinate tutvumise/remontimisega.
    Lisaks olen tegelenud juba mõnda aega 3ds disainimisega, seega saan ka aidata rolleri disainiga (hetkel aeroxite,boosterite ja nrg.mc3)
    Tegin ka väikse albumi, et saaksite tutvuda mu 3ds töödega: https://www.flickr.com/photos/130912467 ... 029079358/
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte