Marko Aprilia SR50R '08

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Marko., Märts 26, 2015.

  1. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Nonii täna käis kasutaja kivi666 külas sõbraga, alguses proovisime käima " no reaalselt tao lolliks.. " saime paarkorda käima siis oli siuke blowoff taga mis kole :D sai veetud massi asi ei muutunud mitteüksraas.. pärast tegin paagi tühjaks ja eks kivi hiljem lisab pilte mis sealt seest välja tuli :D igatahes vaakumklapp ei toiminud ning ühesõnaga bensiini sai ikka väga nutuselt sealt peale :roll: Nüüd pole muud kui natuke nodi ja paak ära pesta ja uuele katsele :lol: Mäletan mul neosel oli sama blowoff effekt Neose projektil kuid siis kui massi vedasin seda enam polnud.. Oleks hea kui keegi tark jagaks infot milles asi nüüd võib olla :)
     
  2. kivi666

    kivi666 Member

    558
    0
    16
    Sai jep massi veetud, teist aju proovitud, teist karpat proovitud, suuremat düüsi jne jne. Lõpuks viskas kopa ette. koguaeg vaatasin et kütet tuleb maru sitasti peale ja lõpuks sai filter vahelt võetud, kütet praktiliselt paagist peale ei tulnudki. Nii kui "vaakum" voolikusse puhusin sain suutäie "bensiini" ära maitsta. Ühesõnaga vaakum klapp peetis ja sada muud häda. Küte oli ka vist 50 aastat seisnud mossest välja imetud ja Aprilia paaki sisse valatud... Paar pilti sai tehtud.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Mingi video sai ka tehtud:
    https://www.youtube.com/watch?v=9scWIAxi2CA&feature=youtu.be
     
  3. #122

    #122 Member

    446
    7
    18
    Välimus on kyll ilus proovi siis ikka tööle saada ja vaata, et ära ei lõhu :D Tagapill 8)
     
  4. Madiz

    Madiz Active Member

    1,334
    1
    38
    süütekiil vaata ka üle, kui sa pole veel vaadanud
     
  5. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Väike uuendus.. Mähis ja magneeto maha võetud, magneeto sisemisel pinnal kild väljas mängib see suurt rolli? igatahes paras porno. Nüüd mingipäev peaks tulema Hebo Manston Revolution 70cc silindrikomplekt ilma kolvita + R-i spido ja muud manti :) Eks kui asjad minuni jõudnud lisan paar pilti ka. Seniks kõigile head tuuning melu :p 8)
     
  6. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Mingeid pilte mis siis täpsemalt tuleb.. :D

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. #122

    #122 Member

    446
    7
    18
    Hebo on korralik või mingi sooni täis ja kokku jooksud sitt? :lol:
    Muidu palu edu sulle ja pane ruttu kokku?
    Sul plaan ära ka värvida?
     
  8. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    KORRALIK! kolb puudu aind :lol: 50cc klassi oma siiski :eek:
     
  9. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Täna kell 10 oli sõberpoiss kastikesega uksetaga :) sain kätte asjad jeesh... käidud sai ka tanklas bensiini ostetud paagi pesemiseks ning käivitamis otstarbeks :) asjadega olen rahul Hebo siiski 50cc kuid silinder sees vägagai korralik mis on suur + , kuid puudub kolb :/ igatahes sai ka paar pilti tehtud varsti tegutsema :p

    Pildid siis.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  10. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Kiviga sai tibake täna aretatud.. saime teise mähisega pilli käima " blow offi enam pole :lol: " tühikäigul käib kuid kui gaasirull põhja keerata ss bööö... natuke jama olukord
     
  11. kivi666

    kivi666 Member

    558
    0
    16
    Kollektor peetis ja võtab lisaõhku sellepärast hetkel ei tööta masin :D eks näha ole mis uue kollektori ja korralike tihenditega masin tegema hakkab 8)
     
  12. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Pole erilist midagi toimunud.. sain asjale hääle sisse kuid nagu ikka sama probleem käima läheb aga nii kui gaasi annad sureb välja,, sees 88 düüs ja ilma filtrita käis aga ikka purtsub jne.. mõistus hetkel suht otsas sellekohapealt. kes viitsib siis võib kirjutada midagi tarka või kasulikku.
     
  13. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    Lisaõhk variopoolse simmeri vahelt? Mootorit kokku pannes läks to simmer väga kergelt pessa. :roll: Edu Marko! :)
     
  14. minim2gnus

    minim2gnus Active Member

    4,026
    3
    38
    Norm tagapill, edu tuunimisel. 8)
     
  15. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Kuna see jama ajas kopa ette sai mootor alt kistud ning üht teist tehtud.. stock silku algatuseks võtsin maha.. seisukord üsna nii ja naa... varipoolepeale panin vähe kobedama simmeri seejärel tekkis mõte ,et kuna Hebo oli 50cc high end klassi silinder siis prooviks stock kolviga kas passib.. peale istus igatahes.. Tegin bloki puhtaks seejärel littisin alla kicki andes tegi paar korda popsu muud midagi, erilist tuhinat täna peal polnud seega prg jäi sinnapaika.. bena klapp ikka ei toimi ei teagi nüüd kas parem oleks panna otsevool peale vms..? Aga nh panen paar pilti ka.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Pärast ss..
    [​IMG]
     
  16. #122

    #122 Member

    446
    7
    18
    Palju edu sulle tee midagi vägevat ja pane see tööle 8)
     
  17. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    Midagi uut ka toimunud? :p
     
  18. kivi666

    kivi666 Member

    558
    0
    16
    Mitte midagi erilist. Eile sai natuke aega proovitud ja möllatud kuid ikka mitte midagi :D masin tuksub ja paugub kohapeal. Järgmise nädala jooksul võtab mootori juppideks ja laob ilusti kokku tagasi. 8)
     
  19. kivi666

    kivi666 Member

    558
    0
    16
    Midagi suurt toimunud pole. Masin vahepeal töötas ja sai mõned proovi tiirud tehtud. Kuid pill ikkagi turtsus kui gaas põhjas hoida. Vahepeal sai 2 düüsi sebitud proovimiseks aga Marko suutis need ennem ära kaotada kui garaasi jõudsime :lol: :lol: Täna igavusest sai jälle garaasi mindud. Ennem kui auto või rolleri kallal möllasid siis telefoni tümmi eriti kuulda polnud seega sai kodukino toast toodud ja ehitamine kohe poole lõbusam :p Rolleri kallal sai nii palju tehtud täna, et vanast ajast vedelenud aprilia küljejalg sai alla topitud. Sai proovitud teisi düüse ja möllatud karpa kallal. Erilist tulemust ei andud. Tühikäigul ikka töötab aga gaasi põhja pannes seisab kohapeal ning turtsub. Selline tunne nagu küünal jätaks vahele vahepeal. Lisamass veetud, kolme erinevat aju proovitud, tutikas küünal peal, uus mähis. Hetkel on kahtluse all magneeto mis seest poolt korralikult viga saanud ja ilmselt selles hetkel asi enamjaolt ongi. Ennem tegi sumps rõvedat irinat mis lõpuks kopa ette viskas ja sai silencer villa täis topitud, nüüd hääl ka normaalsem veits. Lõpuks nõela astet muutma hakates murdus nõel ka pooleks ja sinna paika see asi jäigi :lol: :lol:

    Paar pilti ka, et igav ei hakkaks

    [​IMG]
    [​IMG]

    Õnnelik omanik kui esimesed tiirud masinaga nähtud 8)
    [​IMG]
     
  20. HighEnergy

    HighEnergy Member

    79
    0
    6

Jaga seda lehte