Aprilia172 Aprilia SR50 Street ´06

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Aprilia172, Apr 14, 2015.

  1. Marko.

    Marko. Active Member

    1,797
    0
    36
    Ega jah 200euriga hästi saadud
     
  2. Monstriboy

    Monstriboy Member

    834
    0
    16
    Mdea minu eelnevalt rollerid sõitsid aastaid isegi see kymco. Siis Peugeot ostsin aind lagunes . Ostsin Roxi sõitis aind. Peugeot müüdi sellepärast,mitte töötavana et ma ei viitsind raha laduda. Ja ostsingi roxi.
     
  3. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Nonii. Käisin sõitsin veidi ringi ja vaatasin mis värvi küünal on. Küünal jumala ilus kohvipruun ja ei poo ega puterda. Ja seda kõike 57,5 düüsiga. Nädalavahetusel laon siis masina kokku. Hetkel mõtlesin, et panen lenksu majanduse juba peale aga võta näpust - Kry-lt ostetud spidogondel on mingi muu aastakäigu masina pealt. Nimelt vasakul nupukonsoolil on lähi ja kaugtulede nupp mida ostetud gondlile pole mõeldud. Esialgu panen siis vana gondliga kokku ja otsib siis niikaua sobiva. Laob masina kokku ära, käib hooaja avamisel ära ja siis tahaks väikse mootori remondi ette võtta mille käigus vahetaks kolvikomplekti, tihendid, rihma, jahutustiiviku, väntvõlli laagrid ja simmerlingid, reduktori laagrid ja simmerlingid ja siis paneks alla ka Giannelli Reverse. Hetkel ei taha seda alla panna kuna esiteks pole neid silenceri klambreid ja siis peaks ka karpa ja variaatori ümber seadistama.
     
  4. BeAfro

    BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    1,770
    12
    38
    Edu, ega sinna avamiseni polegi palju jäänd
     
  5. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Just. Kohale tulen ma igaljuhul . Küsimus on ainult millega. :p Aga tänud. 8)
     
  6. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Kuna eile sai Kiltsil käidud ja tänagi Potsepal oldud siis jäigi see plaan rolleri teha ainult mõtteks. Muidu sain täna õige toore kätte ja eile õhtul leidsin ka esitulle pirni. Ostes oli seal küll pirn olemas aga pirn käis selle metall kesta sees ringi. Mäletamist mööda oli see tutikas pirn (Neosest oli alles jäänud) ja ei hakanud vaatama kas niidid terved. Panin külge ja esitules põles ikka ainult parktuli. Nüüd õhtul võtsin pirni välja ja täitsa läbi oli. Kütusevoolikut on ka vaja. Siiani olen sõitnud õlivoolikuga aga see on pisut kannatada saanud ja lekib. Homme proovin uue esitule pirni ja kütusevooliku tuua. Siis laoks vaikselt masina kokku ja läheks võtaks arvele.
     
  7. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Jätkan monoloogi ... Kuna pühapäeval tundus kõik juba väga hea siis võtsin karpa lahti ja puhastasin ära kuna siiani polnud tagaratta pealset porikat peal siis oli karpa mõnusalt pasane. Tegin puhtaks, panin kokku, krudisin külge ja siis tegelesin muuga edasi. Eile peale kooli käisin linnas - tõin kütuse vooliku ja esitule pirni ja hakkasingi masinat kokku laduma. Kui kõik kokku sai siis valasin ka kütuse sisse ära ja hakkas jama pihta ... Samapalju kui sisse kallasin samapalju tuli alt kohe ka välja. Tõmbasin uuesti karpa lahti ja ei tundunud seal midagi valesti olevat. Panin külge tagasi, kallasin kütuse sisse ja mingi imega jäi ka. Proovisin ka käima panna aga hui. Ei läinud mitte mingi valemiga. Tegin topkat, vahetasin küünalt ja ei midagi. Kütust peale tuleb, säde on olemas ja ikka ei midagi. Lõpuks lihtsalt tampisin umbes 15 min jutti ja käima ta läks. Alguses tilkus summutist põlemata kütust välja ehk tundus nagu uputaks räigelt üle, kuigi 2 päeva tagasi oli masin jumala timmis. Kohapeal lasin masinat pöörde jne siis läksin proovima - munnigi, 30 hakkas pooma ... Proovisin selle 64 düüsiga. Veel hullem. Tööle läks ainult siis kui gaasi põhjas hoidsin ja kui tööle läks siis pidin gaasi põhjas hoidma et töötaks ja siis käis ka nagu tühipööretel ... Sebisin 60 düüsi ja sellega masin sõidab ilusti kuigi tahaks veel seda 64 düüsi proovida. Kui kiirus 80 juurde jõuab siis on tunda et 60 düüsiga nagu ei jõuaks enam minna - samas ei poo ega midagi. Hetkel tahaks veel karpat natuke näppida, puuduolevad gondlid peale panna, tagapiduri supordi tegemisse saata ja gripid sebida. Siis läheks võtaks masina arvele ning jääks 9. maid ootama. 8)

    Lisan ka 2 pilti:

    [​IMG] [​IMG]
     
  8. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Nii .. Kirjutan ka siis vahelduseks et teema päris ära ei vajuks. Üleeile panin viimased gondlid peale ära. Eile ei teinud suurt midagi, proovisin teist vaakumklappi aga kuna see oli veel hullem kui see mis algselt peal oli siis sõitma ei saanud. Peal olnud klapp andis koguaeg kütus peale niiet uputas räigelt üle ja see mis proovisin sellel ei tulnud midagi välja aga kui vaakumi voolikut imesin siis hakkas karpasse kütet tulema ja oli ka minu suu seda segubensu täis. Täna hommikul ostsin uue vaakumklapi ja vaakumivooliku. Lootes et täna saab arvele võtta. Panin asjad peale, kõik oli tore ja vägev. Otsisin siis ostu müügi lepingud jms dokumendid üles ja hakkasin ARK-i poole minema. Tosse jalga pannes avastasin et kell on 14.45 ning ARK pannakse kinni 15.00 ... Hakkasin ennast vähe kiiremini liigutama ja mööda Ehitajate teed saigi 80 km/h sõidetud ARK-i poole. Peaaegu sain arvele. :lol: Viga oli ainult selles et see kelle käest ma selle rolleri sain on alaealine ja tal on vaja tulla koos vanemaga ARK-i jne jne. Kui see ülevaataja vms oli rolleri üle vaadanud siis hakkasin parklasse masinat tagasi lükkama. Lükkasin hoo sisse ja istusin ise masina peale ning see mis mu kõrv kuulis polnud kõige meeldivam. Nimelt on mingi reduktori laager läbi. Hetkel veel ei tea küll milline aga imelik kohin ja mingi teatud pöörde tagant kostab reduktorist mingi plõks vms... Sõitsin vaikselt koju tagasi ja hetkel on suure küsimärgi all kas üldse jõuan hooaja avamisele ...
    Lisan ka mõne pildi pikale jutule:
    [​IMG] [​IMG]

    Hetkel pole magneeto kaant peal (Plokil keermed perses) ja lenksul see "tuuleklaas" vkuidas keegi seda nimetad see pole ka veel korralikult kinni. Proovib sellega homme tegeleda.
    Seniks peace ja avaldage arvamust. 8) Imelik rääkida siin üksi... :roll:
     
  9. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    Aerox tegi ka iga teatud aja tagant plõksu, põhjus on siin.
    [​IMG]
    Edu rolleriga!
     
  10. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Nojah. Täna tahaks reduktori laiali tõmmata ja vaadata mis seal siis on. Homme lähen toon uued laagrid ja simmerid. Kui nende vahetusega nüüd asi laheneb siis olen 9. kohal.
     
  11. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Nonii väike update. Lammutust alustasin tagarattast (Õnneks) ja kohe oli viga selge. Tagaratta poldid olid kuidagi lahti tulnud. Kuigi käega katsudes tagaratas - mingit loksumist ei olnud tunda. Ehk nüüd on vaja ainult masin arvele võtta.
     
  12. R.L

    R.L Member

    122
    0
    16
    Vähemalt ei saadetud masina dokke tüübikinnitusele nagu pärnu arkil kombeks on :lol:
     
  13. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Jamh. :lol: Ega nad selle üle ka eriti õnnelikud ei olnud kui ma 5 min enne sulgemist uksest sisse astusin ja ütlesin et tahan masinat arvele võtta. :lol:
     
  14. R.L

    R.L Member

    122
    0
    16
    Siis nad liigutavad kiiremini :lol:
     
  15. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Täna vahetasin reduktori õli ära ja mulle teeb muret see et külmast peast tahab masin ca 5 min kohapeal soojenemist enne kui hakkab liikuma. Enne seda ei lähe piisavalt pöörde et sidur haakuks. Any ideas ?
     
  16. #122

    #122 Member

    446
    7
    18
    mul on niipidi, et kylmast peast läheb paremini edasi :D
     
  17. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Njh. :D Vahetasin eile sõbra R-il tagaratta laagri ära ja sellega võib kohe peale käivitamist sõitma hakata ... Streedil nagu külmast peast saab liiga palju peale. Sama teema on ka siis kui masin natuke kauem seisab aga mootor päris maha ei jõua jahtuda. No nii 15 - 20 min. Siis tahab samamoodi kohapeal töötamist ainult et mitte nii kaua.

    [​IMG]
     
  18. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Ja tänasest kannab masin numbrimärki 232X. 8)

    [​IMG]
     
  19. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    viewtopic.php?f=47&t=104496
    Roller aus. Viimast pilti ei näe, ütleb et vead sees. Kunagi vb pärnus trehvab :p
     
  20. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Ise küll näen ... Nii arvutis kui ka telefonis ... Vea ennast avamisele. 8)
    Kuna sain nüüd rolleri ilusti arvele siis ise olen kindlasti hooaja avamisel kohal. Kui just nüüd midagi ei juhtu (ptui-ptui-ptui) ...
    Käisin panin just nr märgi ilusti kahepoolse teibiga kinni - vähemalt pole enam neid nipukaid seal ...
     

Jaga seda lehte