Heintsi Aprilia SR70 Street'10

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by heints, Okt 6, 2013.

  1. -MoToMaN-

    -MoToMaN- Active Member

    1,995
    1
    38
    Re: Heintsi Aprilia SR70 Street'09

    No mõtle ise kah korra. Kui teed enne õhuboxi, siis filtritakse õhuboksis õhk ära. Kui teed peale, siis võib tulla ka sitane õhk karpasse.
     
  2. heints

    heints New Member

    161
    0
    0
    Re: Heintsi Aprilia SR70 Street'09

    Kas see on normaalne kui sumbsist pritsib sellist õli/tõrva laadset löga.
    [​IMG]
     
  3. Aprilia172

    Aprilia172 Member

    715
    0
    16
    Re: Heintsi Aprilia SR70 Street'09

    See on täiesti normaalne 2 taktilise mootori puhul.
     
  4. NikolaiR

    NikolaiR New Member

    973
    1
    0
    Re: Heintsi Aprilia SR70 Street'09

    see on jsut hea, näitab, et mootoris on õli ;) kunagi endal oli ka suur mure sellega, arvasin, et misasja nüüd toimub, aga jap, see täiesti tavaline nähtus. 8)
     
  5. heints

    heints New Member

    161
    0
    0
    Re: Heintsi Aprilia SR70 Street'09

    Pole väga kaua midagi kirjutanud, noh tegelt pole midagi kirjutada ja masin töötab nagu uus ja ainult kalla ja talla 8) 8).
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. heints

    heints New Member

    161
    0
    0
    Nii kuna simmerid hakkasid lekkima ja jahutusvedelikku välja ajama sai mootor viidud Ap esindusse.
    Masin sai endale Malossi RHQ koos c4 laagritega.Uue kolvi koos uute bloki tihendite ja simmeritega.
    [​IMG]
     
  7. heints

    heints New Member

    161
    0
    0
    Nojah kahju et hooaja avamisele ei jõundunud kuna rolleri oli lahti aga mis seal ikka.Nüüd igatahes pill tagasi tänavatel 8).
    [​IMG]
     
  8. heints

    heints New Member

    161
    0
    0
    Mis ma ikka kirjutan see jääb arvatavasti minu viimaseks postiks siin rk foorumis kuna olen siin juba päris kaua olnud, liitumis aastaks on ju ikkagi 2012.Kahjuks on Eesti rollerite kogukond on lihtsalt nii põhja vajunud kui üldse saab.Pole enam vendasi kes teeks suuri projekte ja millegipärast on ka rollude hinnad langenud naeruväerselt madalale, mul on reaalselt kahju vaadada kuidas vennad müüvad oma tutuusi rollereid mingi näruse 500e eest maha.Kui keegi arvab teisiti et rolleriklubiga on kõik korras siis las olla sest see mis ma kirjutan on ju ikkagi ainult minu arvamus ja see ei pruugi üldsegi õige olla.Ja mis minu rollerisse puutub siis ei teagi kas teda üldse maha müün sest müüki pannes tuleb lihtsalt hunnik inimesi kes pakkuvad 400e selle eest. Muidu masin sõidab ja näeb valja nagu uus paar pilti ka meenutuseks või nii.Ehk siis Tsau paka Eesti rolleriklubi. 8)
    [​IMG]
     
  9. Madiz

    Madiz Active Member

    1,334
    1
    38
    Nagu korduvalt öeldud, siis kõige selle mannetuse taga on suurelt jaolt lubade ja kindlustuse kohustus. Väga vähestel on seda raha või raatsivad seda raha kulutada lubade tegemiseks. Ja minuarvates see on täiesti normaalne, et rollerite hinnad nii ära langenud, sest kõik need R'id ja Aeroxid jäävad juba päris vanaks ja nii vana pilli eest oleks imelik küsida ka mingi 1000€. Mõni uus speedfight või uuematüübi aerox müüki tuleks, siis küllap oleks sellel sama soolane hind nagu mõned aastad tagasi R'idel ja vanematel Aeroxitel.

    E: Muidugi uus pealekasv läheb minuarvates iga aastaga hullemaks, sest väga vähesed suudavad enda jaoks avastada igasugu arvutite ja muu pasa kõrvat tehnikaga tegelemise. Eks see mõjutab ka seda, et RK nii välja surnud on.
     
  10. est-sr50

    est-sr50 Member

    386
    0
    16
    Ja kui mõni avastabki tehnika maailma, siis ostavad pilli neile emme-issi ning siis otsitakse piinlikuseni peent pilli ning kui midagi putsis, siis on kohe kisa lahti ja kurdetakse, et sitt müüja. Lisaks otsitakse veel hüüber korralikku pilli kommiraha eest. Ühesõnaga on peale tulev rk lihtsalt perse kukkunud, vähemalt minu arvates, kindlasti ka paljude teiste arvates. Uued tulijad võivad alguses kindlasti teisiti arvata, kuid reaalsus on selline, minu jaoks kindlasti. Igastahes edu edaspidi väljaspool RKd!
     
  11. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    Mõtlesin, et ütlen ka sõna sekka. Omast kogemuses võin öelda et tänapäeval ollakse lihtsalt pussyd. Ostsin benelli eelmine aasta suvi. Load sain alles paar paeva tagasi kätte. Ilma lubadeta vurasin üle 6k vabalt mooda eestit ringi. Kõige hullem ongi just see autokool. Mina näiteks mõtlesin et pohhui ma ei viitsi neid lube kyll teha kui kuu ajaga katte ei saa. Mdea lopuks tegin ikka ära. Kokku natuke üle 200€
    Seda ka jah et kõik otsivad mingi 200€ üüber pilli. Nagu mina juba kui oma 2hest viimasest projektist 40€ kasumiga lahti sain.
    Mdea, see koht tegelikuses päris luukere. Järgi vaid Diego js karl ermel. Mdea suht savi.
    Edu edaspidiseks!
     

Jaga seda lehte