Yaska yamaha aerox 2004a. MÜÜDUD!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Yaska, Veebr 15, 2016.

  1. Yaska

    Yaska New Member

    13
    0
    1
    Täna sai siis värvid ära ostetud ning gondleid lihvitud. Homme lõpetan lihvimise ning selle nädala joolsul peaks värvi peale saama. Värviks jääb oranz ja must. Peale tuleb ka DH lenks (ehk on kellelgi seda pakkuda?).
    [​IMG]
     
  2. Yaska

    Yaska New Member

    13
    0
    1
    Nüüdseks on gondlitel uus värv peal. Kõik välimised gondlid läksid oranziks, peale undertaili ja põhjagondli. Ise tulemusega rahul. Värvi kulus arvatust oluliselt vähem, ostsin 500 g kuid ära kasutasin vaid 300 ( lisaks krunt ). [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  3. Yaska

    Yaska New Member

    13
    0
    1
    Tänud kasutajale :SasS: kes aitas gondlitel kinnitusi taastada, neid lihvida ja pahteldada. Täna aga said gondlid peal ja masin näeb võrreldes varasemaga endaarvates mega ilus välja 8) . Avaldage arvamust!
    [​IMG]
     
  4. w000t

    w000t Member

    518
    1
    18
    Väga naizz kuid põhjakas voiks ka oranz olla,ning veljed votad ka varsti ette ? :D
     
  5. Yaska

    Yaska New Member

    13
    0
    1
    Põhjaka jätan siiski ilmselt mustaks kuid undertail läheb võibolla oranziks. Veljed ja plaanis ära värvida kunagi mustaks aga ei tea kas püstol või pulbervärv.
     
  6. Trave01

    Trave01 Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    847
    86
    28
    Jäta siis under ka mustaks kui põhjakas must on, lenksukondel ka mustaks. Täitsa meeldib isegi praegune lahendus, tagumine velg ka selliseks nagu esimene või siis valgeks ja moos! 8) Ilus, edu! ;)
     
  7. Madiz

    Madiz Active Member

    1,334
    1
    38
    Aknast nägin, kui spordihoone kõrval seisis täna, tükkaega jõllasin, sest päris hea näeb välja ikka :D Ainult põhjagondli oleksin jah oranziks teinud ka.
    E: võta sumpaga ette midagi
     
  8. :SasS:

    :SasS: Member

    315
    7
    18
    Täitsa nobe pill! Kahekesi 95 GPSi.
     
  9. Yaska

    Yaska New Member

    13
    0
    1
    Niii...pole pikalt midagi kirjutanud siia. Masin ilusti vastu pidanud, kuid täna ostsin ära uued 4,5g rullikud ja sidurivedrude komplekti. Survekaid olen varemgi maha võtnud, aga täna kui sidurivedrusi maha võtsin avastasin et sidur on iga hetk katki minemas. Augud kuhu sidurivedrud kinnituvad olid väga kulunud ja sellises seisus,et oleks võimalik paberikääridega vaeva nägemata katki lõiata kui kellegil pakkuda mõnda korralikku sidurit siis kirjutage fb-s (Sander Jaska).
     
  10. Rollimängur

    Rollimängur New Member

    8
    1
    3
    Pane mõni pilt siia ülesse.
     

Jaga seda lehte