Lain´i Aprilia SR70R 2007

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by MartinL, Mai 3, 2016.

  1. MartinL

    MartinL New Member

    10
    3
    3
    Sai siis ostetud üks vinge projekt. Ostetud sai siis 2015 augustis, kui ei eksi siis 27. august aga las see olla. Ostsin ära ja tõin koju ära. Selhetkel puudus sidur ja õhufilter. Sebisin siis koonusfiltri ja mingi lambise siduri. Lükkasin peale ja masin astus ikka väga hullult edasi. Päeva sain sõita siis läks pekki midagi, tuli välja, et mähis tuli lahti. Kuna ei teadnud mis teha viisin ühe sõbra juurde tegemisse. Tegemises ka kaua ei läinud, paar kuud seisis ja siis jälle sai tehtud midagi. Jebisime suht pikalt sellega, lõpuks saime liikuma. Liikus veel paremini. Jällegi tekkis probleem, Tosool hakkas lekkima. Tõin pilli koju ära, tegin korda ja siis läksid tagarattalaagrid. Pill seisis oma 3 kuud ja siis võtsin asja kätte. Viisin jälle masina sõbra poole tegemisse. Vahetatud sai siis laagrid, simmerid ja tihendid + uus blokk, portisime ära ka. Nüüd siis võrrist mootorist kah, mis ma ikka seletan siin.

    Silinder Stage6 Racing 70cc
    Väntvõll Stage6 HPC
    Summut Stage6 R1200
    Karburaat Naraku 21mm
    Variaator Polini Speedcontrol
    Siduri Malossi Delta Clutch (valged vedrud, S6 strong must survekas)
    Ülejäänud stock, võibolla jäi midagi mainimata

    Välimuse poole pealt
    YSS racing amort
    Ülemine amordikõrgendus
    Esituled läbi, sammuti ledid

    Ega midagi, retsinud ja lolli mänginud selle kõva elajasega. Proovin see pilli võimalikult üles ehitada. Hetkene seis on suht nutune, et sai siis uus blokk kätte kõik uued laagrid, simmerid sees ja ei taha üldse liikuda. Saime nüüd siis düüside ja filtridega mängida ning saime liikuma kuidagi. Päikest

    [​IMG] [​IMG]
     
  2. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Hea set, edu! :)
     
  3. siid

    siid New Member

    26
    0
    1
    Edu ;)
     
  4. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    kunagi pani kolvile uue ronga soovitan selle ka ara vahetada.
    Liikus jah hasti kui tootas. Eduu!
     
  5. MartinL

    MartinL New Member

    10
    3
    3
    Üks päev sai siis jälle asi ette võetud. Vahetasime mähisepoolse simmeri ära ja ikka ei liikunud edasi võibolla läks natuke paremaks. Tuli välja, et süüte juhtmed olid suht ribadeks. Tegime korda ja pill juba tahtis edasi minna. Hakkasime siis kasutaja "Vanaisaga" timmima seda ja lõpuks ei saanud ikkagi kuidagi liikuma. Lõppudelõpuks lõppes asi sellega, et reduktoris on mingi kala sees, reduktoris uued laagrid ja simmerid vahel ja pill liigub väga raskelt... Nüüd jälle ideed otsas mida teha selle reduktoriga. Pilte hetkel pole aga varsti postitan midagi kui uuesti tegema hakkan!
     
  6. Marten12

    Marten12 Active Member

    3,211
    4
    38
    Sa ei tule vist rolleriga toime voi lihtsalt sina voi su sobrad ei oska midagi..
     
  7. Ivan

    Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

    2,079
    6
    38
    :D:D:D:D
    Mulle meeldib see andmine.
    Aga kui huvi, siis mul su rimakale ilmselt mõni gondel pakkuda. :)
     
  8. MartinL

    MartinL New Member

    10
    3
    3
    Ohhjaah.. säde kadus ära. Proovin lähiajal uut mähist. Kaitsmed uued, küünal uus, juhtmed üle vaadatud, aju ka proovitud.
     
  9. MartinL

    MartinL New Member

    10
    3
    3
    Viga on leitud! Genekas oli ära väsinud. Nüüd ostsin rohkem düüse ja võib timmimine algust saada. Varsti rohkem pilte ja juttu.
     
  10. MartinL

    MartinL New Member

    10
    3
    3
    Teen siis väikese sissekande. Nimelt sain siis täna vea teada. Asi oli mähises. Masin käis motohoovis, sest endal kopp oli ees juba. Sain masina siis kätte, sõidan kuskil 150m-250m ja rihm jooksis ribadeks :D Polnud midagi, lükkasin koju ja jooksin uut rihma ostma. Sain ka selle ja lükkan peale ning hakkasin timmima. Sain ta siis hetkest natuke timmi, noo mitte päris timmi aga liigub mõnusalt. Masin puterdab ja poob aga veerand gaasiga läheb täitsa ilusti edasi. Igastahes hakkasin sõbrapoole minema ja terve silenceri osa kukub silcenerist välja.. alguses see väljalaske koht ja siis kõik vill. Ohh jah.. masinal ikka needust ja sitta aurat on. Lükkasin sõbra poole ära, sõbra isa keevitas mingi osa seal ilusti ära ning toppisin uue villa ka sisse. Tänud kasutjale Taaavi´le kes siis summutivilla oli nõus jagama :D Tõmbasin siis pilli soojaks ja sõitsime ringi. Paar klõpsu sai ka aga jah. Aga jubedalt lärmab..
     

    Attached Files:

    Taaavi likes this.
  11. Brait13

    Brait13 Member

    265
    4
    18
    Needus jätkub... Kutil lendas magneeto sõidupealt minema, väntvõlli keermeosa murdus. Kuid ilmselt Motohoovi viga, panid halvasti kinni vms.
     
    MartinL likes this.
  12. MartinL

    MartinL New Member

    10
    3
    3
    Pill jälle elab! Let the timmimine begin.. hetkel 70 düüs ja stock õhufilter ja puterdab terve aeg. Saab liiga palju peale vist. Vihmaga sõites kadus jõud tagant ära, järgmine päev hakkan uuesti timmima. Päikest
     
  13. MartinL

    MartinL New Member

    10
    3
    3
    Hops! Uus hooaeg hakkab vaikselt peale tulema ning mõtlesin et pean Apriliale hääled ikka sisse lükkama. Lükkasin uue magneeto ning uue oko21 karpa ka vahele. Lõpuks peale mitut päeva jebimist sain hääled sisse löödud ja tiiru tehtud. Lõpuks asi sõidab nii nagu peab. Ei mingit puterdamist ega midagi. Nüüd jään sooja ja päikselist ilma ootama et saaks masina ilusti timmi lüüa.
    Päikest
     
    Margariin and Hr K3rT like this.

Jaga seda lehte