MotoXRollu Aprilia SR50R 09'

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by motoXRollu, Aug 5, 2016.

  1. motoXRollu

    motoXRollu Member

    167
    1
    18
    Tere!

    Mingit pikka juttu ei tee, tegemist on siis Aprilia SR50R, 2009 aasta väljalase. Oli minu käes aastal 2014, 2015 vahetasin selle aeroxi vastu ning nüüd on siis taas minu valdustes :D

    Mul rollerite ja sumpadega mingi needus. Alati on sumpaga mingi probleem. Eelmisel lasi leegitoru ja silku vahel koguaeg lärmi läbi, ükskõik kuidas tihenditega jamasin, lõpuks sain selle korda, siis vahetasin selle Ri vastu ja kohe paari sõidu pärast lendas silenceri ots minema sõidupealt ja hakaks silenceri algus-klambri vahelt kah läbi ajama õhku ja müra.

    Sain siis ostetud Stage 6 Pro Replica sumpa sümboolse hinna eest.

    Rollu setist ma palju ei tea, aga..
    Jutud käinud, et sellel on:
    Malossi multivar, sidur (vist)
    piirajad maas ofc
    Stage 6 Pro Replica
    LED blingid
    Stage 6 küljejalg
    dellorto 17,5 karpa
    Kollane survekas
    Kollased sidurivedrud


    Paar pilti kah..

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Updated tulevad siis kui on tehtud miskit.
     
    Last edited: Aug 8, 2016
  2. motoXRollu

    motoXRollu Member

    167
    1
    18
    Panen siis kohe update mis täna tegin..

    Kuna mingi probleem on hetkel kui sumpa peale panin, et hakkan sõitma- alguses panen kasvõi gaasi põhja, krdi aeglaselt kerib. Väga aeglaselt võtab kohalt ära. Siis kui mingi 20 on sees, lampi tuleb võim, pöörded lähevad pmts põhja ja kerib nii nagu peab, hitib mingi 40-50 ja pöörded langevad kohe, rollu jääb kruiisima mingi 50 peale... hoian kasvõi gaasi põhjas...
    Võtsin karpa maha hetkel, puhun tühjaks ja puhastan ära, seejärel uurin et kuna vahepeal seisis veits õues ja sai vihma, et äkki on elekrilise toorega mingi kammaijaa.
    Kui karpat puhastasin sain korralikult kaalukergendust ikka :D
    [​IMG]
     
  3. akuuu

    akuuu Member

    259
    14
    18
    Mul oli street, ja repliciaga ja kohapealt ka uimas päris kaua.
    Kangemat survekat vaja ma arvan
     
  4. motoXRollu

    motoXRollu Member

    167
    1
    18
    Asi selles, et eelmise sumpaga (enne kui see 2 kuud seisis ja vihma käes oli paar ööd) käis sitaks hästi. Lippas 95 tippu jms.
    Kohapealt uimab aga suveka asi see pole arvatavasti, kuna korraks kerib ja kui 50 käes umbes, lähevad pöörded jälle alla ja jääb madalatele pööretele jamama, ükskõik mis gaasiga teen.
     
  5. motoXRollu

    motoXRollu Member

    167
    1
    18
    Hetkel mõned gondlid maas, elektrisüsteem pani ikka korralikult näkku- spidokas, suunad jamasid. Seega mõtlesin, et leidsin ka jama miks halvasti liigub- äkki on el. toores peale e. kinni asendisse jäänud? On see mingi valemiga võimalik?
    Igaljuhul võtsin siis aku kah maha ja vaatasin kuidas happega on, aku oli jummala kuiv. Panin siis hapet sisse ja aku laadima, eks näis mis see korda teeb ja mis ei tee.
     
  6. motoXRollu

    motoXRollu Member

    167
    1
    18
    Aku laadis ära ilusti ja el. kõik töötab, kõik käib sitaks hästi peale selle et masin 50 välja jookseb ja pöörded 50 peal madalale langevad, nagu ei saaks õhku vms. Mingi 20-40 on ergas, 0-20 jad 40-50 sitaks aeglane. Vana sumpaga läks 95 kanti- gianelli reverse. S6 pro replica ei saa nii palju sitem olla.
     
  7. Sergos

    Sergos Member

    919
    4
    18
    Krdi kahju oli alxil ara anda seda, sai nii omaks ja nii kenaks ja ainulaadseks tehtud nende tagatuledega :) kui meie kaes reverse all oli siis iphone gps appi ule 77 ei punnitanud nagu kuidagi ara :S
     

Jaga seda lehte