Mürk01 Peugeot Vivacity '99 70cc

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Mürk01, Dets 4, 2015.

  1. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Tõsi ta on
     
  2. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Põhimõtteliselt on nii, et vahepeal siin proovisime jlle panna viva tööle eks aga ainult lubas, küünal koguaeg kuival, lõpuks jäi see sinnapaika ja mõtlesin, et bloki tömban laiali. Tahtsin juba blokki laiali tõmmata ja siis jäi silma midagi :D:D:D
    [​IMG]
    Nagu näha, siis leket ei olnud ja ennem sellepärast ei hakkanud omast laiskusest vaatama ka variopoolset simmerit, asi võiks juba tegelt nagu sõita :oops:

    Uued klapilehed ka nüüd ja maxiscoodist varsti tulevad uued simmerid, sport prole tihendid ja muud väiksest nänni, ajaaa selle hädise telliskive läbiva e5-e võib prügikasti visata, sest e13 on tuleb ka varsti ära ;)

    Sisselaskekollektor sai ka veits dremlit tunda, et selle vaheflantsiga oleks asi tasane
    [​IMG]
     
  3. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Praeguseks siis jälle niipalju, et silindrile sai nüüd uued ja korralikud tihendid, vända simmerid on ära vahetatud ja ostsin veits kangemat kraami ka. Lisandus siis Malossi Multivar vario ja Stage6 Pro summuti.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  4. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Eile tegelt panime juba viva tööle, läheb hästi pöörde ja puha aga tulede pärast peab veel pingekaga nussima, mähisele sai uus traat ka, vana oli porr.
     
  5. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Täna tegin veits tiiru ka vivaga, esimest korda S6 proga proovisin siis, tänu vändale väga peenestada ei saa ja oli ka nii siis, et poole tee peal Trave juurde äki mingi veerandgaasiga jõud nagu kadus ära ja kahtlane heli tuli ka, mis siis ikka, Trave keldrisse kohe blokki laiali kiskuma, kohe siis silku juurde vaatama, arvates et kepsulaager läks ka nüüd, kuid kõik oli korras, isegi küünal oli ilma karpa timmimiseta pruun :D tuli siis meelde, et variokaane alla peaks ka piiluma ja tuli välja, et lihtsalt jahutustaldrik oli lahti kuna polnud piisavalt tugevalt kinni, blokk läks kokku tagasi ja asi toimib, jõudu tundub päris normilt olevat, korraks poole gaasiga proovisin mis teeb, algul madalatel pööretel puristab nagu aga kui siis pööret saab ai kus tahab minna, siis puristamise lõpetab ka ära, vaatab veab pühap kokkutulekule ära vist, dai.
    [​IMG]
    :p:p:p
    [​IMG]
     
  6. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Pmst selline deela, et panime fast Travega gondlid peale ja mõtlesime, et dai paneme kokkutulekule ära eks, aganoh mingi 1-2km eemal kodust mõtles viva, et aitab.. kuradii detonatsioon toimus ja kolvist tükk väljas:mad:, küljepealt tömbas kolvilt tüki küljest ja nüüd silindriseinal, tegelikult asi pole nii hull(silindrisein korras peale alutüki), üritab sellest alutükist lahti saada sealt ja proovib uue kolviga tööle, väntvõlli loksu pärast ilmselt süüde oli vale ja tekkiski detonatsioon(minu teoorias). Vaatab, sitemaks ikka see silinder minna ei saa, niiet vist laseb Jammurideril kerge pordi teha ja peaks nagu kärrima. Viskan paar kena pilti ka :confused:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. #122

    #122 Member

    446
    7
    18
    Alu silku puhul aitab silindri seina puhastamiseks soolhape millega tuleb see alu sealt maha ;)
     
  8. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Olen kuulnud soolhappega puhastamisest, eks vaatab kuidas maha saab.
     
  9. Ivan

    Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

    2,079
    6
    38
    HCl oleks parim variant. Võidusõidus väga levinud teema kui toimub detonatsioon.
     
  10. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Vahepeal niipalju saanud, et scooter-attackist on tulekul uus vänt, filter ja muud kabla. Soolhapet tellisin ka...
    Aga suurem küsimus selles, et mida te targemad arvate sellest kui ma Sport Pro Mk1le panen Racing Mk1 kolbi? Sport prol muidu käib kumera peaga ja sisselaske aken on üpris väike, kuid racingu kolb on flathead ja sisselaske aken on mitu korda suurem.
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  11. TUUR

    TUUR Moderaator Meeskonnaliige Moderaator

    1,137
    9
    38
    Racingul on silku kaanes vastavalt põlemiskamber kaa lapiku kolvi jaoks. Kumer kolb hakkab pähe käima, kui üritad squishi normaalseks saada.
    Kui 1mm squishiga sõidad, siis suht savi kõik.
    2. võimalus, et paned SportPro silku kaane peale koos sisse mineva SportPro kolviga.
     
  12. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Mul on sport pro, sinna racingu kolb on plaanis panna
     
  13. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Okei, plaanid muutusid paremuse suunda :D Viisin Travele racingu kolvi tagasi, panin r/t oma hoopis piistu, see siis pealt kumer ka ja sisselaske ava on veidi väiksem kui racingul. Peaks nagu paremini istuma, kui racingu oma ja btw see B möödus ka niiet ju saab päris tihe :rolleyes:
    [​IMG]
     
  14. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Aha bitches, 15% soolhape kärris ja silku sile jälle, kulumisjäljed on küll aga näpuga neid tunda pole ja küüs kuskil taha ei kipu :):):):):p B möödus kolviga on asi ikka päriiiiis tihe xd kerge showoff ka
    Enne:
    [​IMG]
    Pärast:
    [​IMG]
    Ostke mult see 5l soolhapet ära, võite vee ph taset alandada sellega või siis alu söövitada :D:D
     
  15. Trave01

    Trave01 Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    847
    86
    28
    o_O
     
    :SasS: likes this.
  16. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Scooter-Attacki pakk tuli ka lõpuks ära, uus Motoforce Evolution vänt, S6 short filter ja muud manti. Blokis uus vänt sees nüt.
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  17. Mürk01

    Mürk01 Active Member

    391
    83
    28
    Õhtust. mdea kust alustadagi nüüd, pmst eile sain uueväärse kolvikomplekti ja panin õhtul kohe vahele ka, täna ss blokk alla ja tundus kena eks, see kolvikomplekt oli sissesõidetud küll aga tegin kerge 2x15min ka igaksjuhuks. Proovisime siis külavahel, tundus hea, tömme tömbas naeratuse suule küll :D segu vaatasime ka siis, oli vähe rikas aga hakkas pruunimaks minema, suht ok. Viva tundus, et nüüd kärrib, kerge segubena ja paaki ning kannad, aga mingi 3km vb veidi peale lampi suri välja, kompi polnud. Õnneks oli küünlavõti kaasas ja keerasime lahti, vaatepilt oli päris rets. Ühesõnaga, silku vist ok sest kickides käis ilusti mootor ringi, aga asi selles, et ma suutsin järgmise kolvi taevasse saata, squish oli ilmselt paigast ja küünal liiga lähedal, kolvil on läbiv auk keskel(eelmine kord järelikult ss ka squishi pärast tegi kolvile ära). Vaatab homme, ülehomme kui aega on tömbab silku maha ja vaatab lähemalt seda asja.

    Loodame, et uus kolvikomplekt ja squishi timmimine saab asja korda ning saab löpuks sõita ilma tundeta, et kohe midagi läheb :oops:
     
  18. endryy

    endryy Active Member

    216
    46
    28
    Kahju et jälle nii juhtus:( Paar head klõpsu kui pill koos oli;)
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    stenp and Mürk01 like this.
  19. 1aprilia1

    1aprilia1 Ürituste korraldaja Ürituste korraldaja

    849
    150
    43
    Kert ajas pilli kurjaks täna :D
     
  20. Trave01

    Trave01 Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    847
    86
    28
    Mhm :D Uus vänt nüüd "uues" blokis sees ja :D
     

Jaga seda lehte