Rolleri pöörded.

Discussion in 'Help!' started by murka233, Sept 16, 2016.

  1. murka233

    murka233 New Member

    7
    0
    1
    Väike mure pöörete ja kiirusega. Otsisin siin mitme lehe jagu vanu sarnaseid teemasi ka, aga täpselt sellist muret nagu mul, ei paistnud olevat.
    Jama siis selles, et käima läheb ilusti ja tiksub nagu kell, aga paigalt minnes KORRAKS tõmbab pöörded ülespoole, aga siis laseb kohe allapoole tagasi ja nii jääbki ning kiirust ei saa üle 20......25km/h. Nagu mingi sein oleks ees. Sõidu ajal lasen korra gaasi päris maha ja uuesti põhja, siis ta korraks jälle lükkab pöörded ülespoole ning siis jälle alla tagasi ja jääbki ühtlasel pöördel käima, ei ole puterdamist ega midagi, lihtsalt ei tule pöörded peale, ainult korraks kui korra gaas maha lastud ja uuesti põhja.
     
  2. BeAfro

    BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    1,770
    12
    38
    Video oleks suureks abiks, hetkel ei oska täpselt öelda. Võib-olla vabalt küünal, mis on oma aja ära elanud ning kõrgete pöörete juures pole säde. Teiseks variandiks pakun lahja segu ning masin ei saa rohkem pöörde minna, kuna saab liiga palju õhku.
     
  3. RaskeTeema

    RaskeTeema New Member

    29
    0
    1
    võimalusi on mitmeid, õige tehnikaga saab kiiresti teada vea. Tegu võib olla tõesti nagu eelpool mainitud õhu saamises, et kuskilt saab lisa õhku, tegu võib olla siduriga ja tegu võib olla ka karpas. Ise pooldaksin lisa õhu saamist ja karpat, karpal tihti peale düüsid jne.
     
  4. murka233

    murka233 New Member

    7
    0
    1
    Sidur sai uus pandud
     
  5. kondlid3

    kondlid3 New Member

    24
    0
    1
    Mis seisukord kolvirõngastega on?
    Ja mis asjaga tegu on?
    Võiksid teinekord mudeli kirja panna.
     

Jaga seda lehte