Nuuskari Yamaha Neos LC '01

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Nuuskar, Märts 6, 2016.

  1. Trave01

    Trave01 Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    847
    86
    28
    Kiiresti sõites jahutab sul tuul :D
     
  2. pHp

    pHp Member

    34
    3
    8
    Tõsi ta on. Vent ehk kohapeal aitab miskit aga sõites pigem takistab jahutamist :D
     
  3. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Ei tea midagi, selle Sr50 võre keskel on suhteliselt suur ala, kuhu tuul ei pääse. Vast aitab vent ikka seda jahutada. Tegelikult arvan ikkagi, et ka sellest ei piisa ning pean Aeroxi ribid ette panema, seal see kinnine ala väiksem.
     
  4. :SasS:

    :SasS: Member

    315
    7
    18
    Lõika keskele kinnise osa peale stiilsed augud vms
     
  5. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Vahepeal on mõned uued jubinad külge tekkinud, neist räägin koos piltidega homme. Aga praegu tahtsin küsida soovitusi värvi osas ikkagi, alguses arvasin, et teen tolle punase-valge, aga siis leidsin uusi ja nii see läks :D. Põhjus, miks juba nii ette muretsen, on see, et eskiis/photoshop/joonis peab valmis olema 1.oktoobriks. Enne talve algust ei tee miskit, tahaks sõita ka natuke. Ahjaa, värvimist peaksin proovima püssiga siiski ise, sest roller tuleb kooli loovtöö projektiks. Mootorit plaanis ka natuke järgi aidata vnii:cool:. Värvivalikus on: ˇˇˇ[​IMG]
    Homse postituseni! :p
     
  6. :SasS:

    :SasS: Member

    315
    7
    18
    Punase mustaga neose punane toon tundub nobe.
     
  7. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Nohnii, teen siis sissekande juhtumiste kohta. Pildid räägivad enda eest:

    Esiteks sai sinine vent enda arvutisse pandud ja valge rollerile, on küll ilusam :)
    [​IMG]
    Teiseks tegin "Karpatimmimisvalgustuse":cool: Nüüd näeb ka miskit ilma istmeboxi eemaldamiseta. Krediidid mulle :p:p:cool:;)
    [​IMG]
    YSS Diamond kah all...
    [​IMG]
    ...ja Doppler S3Ri sain ka, mille panin alla korra enne värvimist, tahtsin häält kuulda. Lõin käima, kuulasin ära, lükkasin garaaži. Siis olid naabrid kutsunud mulle jälle politsei, sest ma häirivat nende rahu.:confused: Nojah. Politseitädi käis minu juures ära, ütles, et mitmes kaebus juba, ja läks ülekäigurada valvama. :rolleyes:
    [​IMG]
    Muud ei miskit, midagi vaikselt toimetan, annan teada kui miskit muutunud.
     
    Last edited: Okt 7, 2016
  8. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Ahsoo, sain Sassilt Roksi radika ka, selle panen siis peale kui veel keema läheb, aga siis pean esitulest loobuma. Plaanis panna suundadele valged klaasid ja switchback suunatuled, esituleauk jääks jahutuseks.
     
  9. Trave01

    Trave01 Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    847
    86
    28
    Tunneks radika vastu huvi kui eest ära võtad ja roxi oma paned :)
     
  10. raudsepp

    raudsepp Member

    476
    11
    18
    Ohoooo, mida ma näen, ma ei teadnudki et ma oma aeroxi sumpsi sulle müüsin :D Aga loodan et kestab sumps ilusti sinukäes, edu masinaga!
     
  11. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Tänud!

    [​IMG][​IMG]
    Täna panin Roksi radika lõplikult peale. Tean ja, et pole täpselt keskel aga ruumi pole, et panna. Niigi millimeetrite mäng, et esikondel mahuks. Originaal esituld ma muidugi ei pane, ei mahu jne. Veel ei ütle ka mis tuleb, ühed huvitavad asjad peaks varsti kohal olema. :p
     
  12. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Pole pikka aega midagi siia kirjutanud, ega midagi erilist juhtunud ka pole. Load sain esimese korraga ära tehtud ja siis sai kohe viimaseid väheseid sõiduilmu kasutatud. Neos pidas end ilusti üleval, probleeme ei esinenud. :rolleyes: Kahjuks sai ainult mõned päevad sõita, siis läks külmaks.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Kokkutulekul sai ka jupike kaasa sõidetud ning peale seda sõitsin otse keldrisse. Võimsad 127km see hooaeg sõidetud siis :p. Kõik sai lahti võetud kuni raamini ning esmaspäeval läheb raam liivapritsi. Otsustasin, et nüüd teen kõik korralikult, seega variokaas, DH, veepumbakaas pulbrisse, raami teen püstoliga (või läheb ka pulbrisse, kui hind on sobiv).
    [​IMG] [​IMG]

    Plaanid järgmiseks hooajaks:
    DH
    Sr50 www veljed
    Uus ja ilusam värv (hall ja punane)
    Mõned detailid pulbervärvida
    Natuke portida (vb ise, vb mitte)
    Malossi sidur + sidurikell
    Uus rihm
    Custom under
    Lisanäidikud, nt veetemperatuuri näidik, Ali spido
    Ledid nii suundadesse kui ka ette ja taha + istmeboxi
    Usb pesad
    Uus sumpa, Z või R
    17.5 karpa
     
    Last edited: Dets 13, 2016
  13. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Tere!
    Vahepeal sai peale pandud väga korralik kasutatud roxi stock silku, kolb ja silkupea endryy-lt, rõngad ja tihendid panin uued. Enne pealepanekut tegin väljalaskeaava ka suuremaks. Sain ka uue summuti - Shoti - ja pmst tutika veepumba. Varsti lihvin sumpa ära ja värvin mustaks arvatavasti.

    Mis surveka, sidurivedrud ja rullid võiks Malossi sidurile panna, et oleks mingi koht kust nö timmimist alustada? Praegu olid stock siduris sees punane survekas, vist mustad sidurivedrud ja varios 4.5g rullid.
     
    Hr K3rT likes this.
  14. Riejutime

    Riejutime Member

    56
    18
    8
  15. Trave01

    Trave01 Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    847
    86
    28
    Kollane või punane survekas, sidurivedrud sinised/punased äkki. See rohkem katsetamise teema :D
     
  16. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Aitäh! :)

    Katsetamise teema loomulikult, lihtsalt mul roller keldris ja alles kevadel saan sõitma ja proovima hakata. Hetkel said sisse Malossi kollane survekas ja Malossi Fly Clutchiga kaasas olnud sidurivedrud ning variosse 4.5g Naraku rullid. :cool: Eks paistab mis saab, panin ka uue Malossi X-Belt rihma.

    Vahepeal sai mootor värvitud raamile külge pandud, juhtmestikku korrastatud ja radikas peale pandud. First stardist lahutavad veel variokaas ja dh, on teised kahtlaselt kaua juba pulbris olnud, ehk saab järgmisel nädalal kätte. Plaste tuleb veel kõvasti parandada, siis lähevad värvimisse kuhugi. Esialgne värvilahendus sisaldab navy blue välimisi plaste ja Ford Race Red sisemisi plaste + velgi.:rolleyes:
     
    Last edited: Jan 7, 2017
  17. akuuu

    akuuu Member

    259
    14
    18
    edu neosega :D
     
  18. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Tänud!

    Vahepeal sain lenksu ja variokaane kätte, nädalavahetusel lendavad mõlemad külge. Peale sai pandud ka Motoforce Racing 17.5mm karpa Trave01lt. Vaja trossid karpasse vedada, kickisüsteem kokku panna ja tosoolivoolikud külge panna, siis teeb first stardi ka ära. Tahaks ka küljejala alla leiutada, aga sellega tükk tegemist. Külge oleks vaja panna ka killswitch, S6 wannabe nupukonsool, Ali spido, gripisoojendused ja usb pesad istmeboxi. Kõik on ostetud, tuleb ainult aega leida et nendega nikerdada seal. Eest tahaks ka alla lasta aga pole kindel kas streedi velgedega saab. Sellega seoses:

    Pakkuge Sr50 www velgi! (Taga trummel)
     
  19. Riejutime

    Riejutime Member

    56
    18
    8
    Käepideme soojendused küll lamp rollerile panna ju:D osta selle raha eest parem miskit muud. Ja streedi ja erri veljed samad;) muidu vähemalt asi areneb
     
  20. Nuuskar

    Nuuskar Member

    75
    13
    8
    Ei, käepideme soojendused väga mugavad tegelt, ei maksa ka miskit, ostetud juba. Streedi ja Ri veljed kujult samad jah, aga kas spidoteo koht mitte erinev pole? :) Taga Ril nkn kettaga, ei sobi.
     

Jaga seda lehte