Aku ei jõua end laadida?

Discussion in 'Help!' started by Slampa, Apr 9, 2017.

  1. Slampa

    Slampa New Member

    21
    3
    3
    Pöördun siis teie poole uue probleemiga. Mina ise arvan et aku ei jõua end laadida, kuid ma igaks juhuks küsin teie arvamusi ka. Igatahes, viga siis selline, et ostsin endale need gripi soojendused. Panin peale,ühendasin kõik ilusti ära, aga nii pea kui ma selle sõidu ajal sisse lülitan, hakkab muu elektroonika nu*****. Nt spidokas hakkab näitama, et bensiin otsas ja sõidan 199km/h, esi ja tagatuli hakkavad vilkuma ja nii pea kui selle kinni lülitan, muutub kõik normiks tagasi. Sama lugu on ka kaugtuledega, kui sisse lülitan, hakkab see sama asi pihta. Mida te arvate, mis seda põhjustab?
     
  2. Slampa

    Slampa New Member

    21
    3
    3
    Jah, ikka otse. Kuid ma ei taha uskuda et soojendused on valesti ühendatud, kuna see probleem oli juba enne neid. Ma ise arvasin et see selle magneeto viga, kuid eksisin, see täitsa tipp-topp. Kuid mis see veel olla saab? Pingeregulaator?
     
  3. 1aprilia1

    1aprilia1 Ürituste korraldaja Ürituste korraldaja

    849
    150
    43
    Võib täitsa pingeka viga olla küll
     
  4. Slampa

    Slampa New Member

    21
    3
    3
    Aga kas seda kuidagi kontrollida ei saaks?
     
  5. 1aprilia1

    1aprilia1 Ürituste korraldaja Ürituste korraldaja

    849
    150
    43
    teist pingekat proovi :D
     
    Slampa likes this.
  6. RaskeTeema

    RaskeTeema New Member

    29
    0
    1
    Tegemist kindlalt lühisega. Tuleb mõõta voolu kôikumist ja vaadata kas vool liigub läbi kui jah siis kui palju liigub ja üleüldiselt juhtmed üle vaadata. Aga 1aprilia1 on õigus, enamus hetkedel on tõesti probleemiks pingekas
     

Jaga seda lehte