Suurim ebaõnn rolleriga

Discussion in 'Jutud' started by ivojoeloo, Jan 29, 2008.

  1. ivojoeloo

    ivojoeloo New Member

    170
    0
    0
    Postitage siis kõik halvad sündmused mis on juhtund teiie rolleriga kukkumised jne
    Näiteks eelmine aasta sain endal Üle pea käidud kruusa teepeal Honda Wallarooga plastik veljed läksid ribadeks mõned sinikad ja parema käe murd.
    Pole rohkem õnnetusi juhtund rollerite poole pealt.
     
  2. raitonrait

    raitonrait New Member

    808
    0
    0
    lasin asfaldi peal ringi, asfaldil oli tiba kruusa peal , algul lasin vabalt, aga siis sattus ratas sellisele kohale, kus kruusa plnud, tõmbas ratta kinni ja lendasi koos masinaga vastu seina, yhele gondlile tuli mõra ise korras:D
     
  3. Tann

    Tann New Member

    466
    0
    0
    Üks kord sai sugulase rolleriga ringi sõidetud ja andsin korra edasi sõbrale sõita.
    Pani sellise matsu maha et kondlid olid suht ribadeks.
     
  4. awerx

    awerx Member

    188
    0
    16
    Kunagi ammu oma esimese rolleriga mingi susuki oli vist:Dpanin kruusal umbes 40km/h pealt käna läks esi hark kõveraks ja suht palju kondleid katki:D endal põlved käead ja värgid lõhki.
     
  5. Eero.

    Eero. New Member

    17
    0
    0
    Ainult see, et ninaeest ostetakse üks masin ära. :? :(
     
  6. Dnop

    Dnop New Member

    114
    0
    0
    Polnud küll rolleriga, aga siiski.
    Oli siis umbes kolm või neli aastat tagasi jõulude aeg, sain siis esimese mopeedi ( MINI :p ) . Kell oli siis kuskil mingi 22.00, ja ikka vaja sõita kah natuke .. ( olin eelnevalt paarkorda sugulase miniga proovind, st polnd esimene kord sõita). Noh sai siis paarkend minti jöristatud ja tulin ümber maja ja vajutasin tagu piduri põhja, sattusin külglibisemisse ja kukkusin pikali, libisesin mööda maad kuni autoni ja lõpetasin pooleldi auto all. Mini'l käis Bena kraan ka välja poole lahti, siis see tõmbas reide nii 15cm pikkuselt kuskil cm sügava 'lõhe' sisse, suht tore jöulu õhtu või nii, sain mingi 5 või 6 õmblust ka jalga ja :p, eriti tore et mingi paarkend minti pärast laksu alles avastasin et jalg veritseb . Autol ikka suht koht korralikud mõlgid olid ka sees, õnneks oli hea pere tuttav ja ei tulnud mingeid erilisi jamasi . :p
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    0
    0
    0
    Kahju töesti et see oskar333 ostis ära ja veel tuli su teemasse M*nni mängima.

    Ise käisin sõbra rolleriga väga haledalt pikali, 60km/h lahtise kruusapeal panin esipidurid plokki :D Roller oli täielikult terve isegi kriime polnd, täielik tank on see Hyosung rush. :wink:
     
  8. OlaviT

    OlaviT New Member

    299
    0
    0
    Eelmine suvi, siis kui ATMiga veel ringi lasin. Sõitsime sõbraga nõmmel kuskil.. ja mingi kõrval tänav oli. Ja siis mingi punane volvo sõitis suht paraja edumaaga ees pool.. Ja siis ma ei tea.. suht sai alles tln toodud masin. eriti kogemusi ja värke polnud. sis mingi sõitsin suht vasakul pool teed vms. ma ei mäletagi kas tahtsin mööda sõita või niisama.. ja siis järsku tüüp pööras vasakule, mingisugusesse tänavasse.. ja mul olid mõlemad pidurid blokkis kohe.. (trummel pidurid ees-taga) ja ei saanud pidama. Siis lasin talle taha vasakule nurka sisse ja kukkusin maha.. auto jäi seisma. mees tuli välja. Uuris et kas sain viga ka. Endal suurt häda polnud esialgu. Ütles veel et korja võrr teelt ära et muidu äkki ment tuleb, et pole neid sekeldusi vaja :D Siis korjasin võrri tee äärde. ATMil läksid siis suunatuled ees ja taga mõlemal pool puruks.. Esi kahvlil läks mingi asi veits kõveraks. Siis sellest alates hakkas veits rohkem esosa vibreerima.. Muud suurt vist ei juhtunud.. Autol olid mingid õrnad kriimud. Väike mõlk oli ka. Ta ütles et see oli ennem.. pärast kodus või kusagil vaatasin et kiivril oli ka mingi väike jälg peal.. siis tuli meelde et käisin peaga ka korra vastu autot, aga seda autol ei vaadanud. Siis küsisin et mis nüüd saab? Et pean midagi maksma ka vms.. siis ütles et.. ahhh mingi 100 võiks visata. et ostab pasta millega saaks kriimud maha nühkida. Ja siis sõbraga klappisime kahepeale peaaegu 100 ära :D Viimane raha läks siis. Ja siis sõitsime edasi. Ja hiljem hakkasid täiega põlved valutama. Valutasid oma nädal aega vist. Ja lonkasin ja määrisin mingisuguseid geele peale.
     
  9. yourdream15

    yourdream15 New Member

    456
    0
    0
    Rocal Mares oleks täiega sissesõitnud ühele autole, mis vastassuunast keeras üle minu rea parklasse. Lasin siis tagumise refleksist plokki ja esimesega mängisin. Õnneks mahtusin kuidagi kahe rea vahelt mööda - vedas. Pärast läksin juhi juurde ja küsisin: "et miks ette keerad?" Tibi sellepeale vastas: "Et päike paistis silma ja ta ei näinud." Ütlesin siis, et ta vaataks hoolikamalt ja sõitsin minema.
    Pirtal oleks ka ühele mondeole koos Zanniga sisse sõitnud. Mina sain õnneks vastas-suunast mööda, Sander pani paremast äärest mööda.
     
  10. rainerros

    rainerros New Member

    795
    0
    0
    no issand , kõva munni mängimine ka ju kui ta lihtsalt ütleb et masin laupäev minu oma , daaa . :roll: peace , aga poiss tuleb sõbralikult ja ütleb nii kuidas asjad on .

    teemasse , enda suurim ebaõnn oli Keewayga , see et ta mul terve suvi jamas ja koguaeg piiksus oli . :D
     
  11. muhahaaa

    muhahaaa Active Member

    1,416
    0
    36
    1.
    Qingqiga panin kurvis külje maha sest tee oli liivane, sõitsin sealt iga päev ja enne seal liiva ei olnud :roll:

    2.
    Libisesin mööda bemmi külge. Suve õhtul madal päike paistis silma, ees uimerdas bemm, tahtsin mööda minna kui too tüüp pidureid litsus ja mina siis mööda tema auto külge slide'i lasin. Tuli välja, et mingi jalakäija oli ette jooksnud. Andsin siis talle numbri ja lõpuks tuli maksta 5000kr parandus kulud.

    3.
    Derbi jäi lampi seisma (1.kord). Sõitsin vihmaga koolist koju kui järsku mootor välja suri, ei läind enam käima, jätsin Statoili ja kuskil 5 tunni pärast töötas uuesti.

    4.
    Derbi jäi lampi seisma (2.kord). Sõitsin Viimsi marketi juures mäest alla kui roller järsku välja suri. Olin siis veel Derbi kallal täielik nuub ja ei osanud ette kujutadagi mis viga. Kutsusin Motoboxi järgi ja tuli välja, et meie "heade" teede tõttu oli karpa kollektori küljest lahti tulnud.
     
  12. Harrisan

    Harrisan Member

    801
    0
    16
    See pilt peaks ütlema kõik:
    [​IMG]
    :( :?
     
  13. kaarel

    kaarel New Member

    97
    0
    0
    1. Ostin rolleri ja sain mingi 1km korralikult sõita kuni mootor kokku jooksis :?
    Siis vedasin rolleri parandusse kus läks 2 kuud aega , ja kui kätte sain siis sain korralikult 1000km sõita kuni hakkas ilge jama pihta kuni tänaseni.

    2. Siis jäin mendile vahele kuna tuled ei põlenud ja lube ka muidugi ei olnud ( 20 päeva pärast oleks 16 sanud )

    3.Sain siis ühe rendi popcorni tasuta mõneks ajaks enda kätte ja siis klassiõde tahtis ka proovida sõita ja ma muidugi lasin, siis ta oskas kurvis kenasti esikaid panna ja külili käia.Hoog ei olnud just suur ( ~20km/h ) kuid kahjustused olid nii rolleril kui klassiõel. :roll:
     
  14. k3rt

    k3rt New Member

    55
    0
    0
    Noh jah endale sai kunagi esimese rolleriga kasutaja truutsiga Nõmme hüppe tornide juures on mingi tross ei tea mõtlesin et sõidan üle aga näe imet käisime üle kaela. Midagi hullu ei juthunud rollerile tulid väiksed kahjustused. Kuid see osteti paari päeva pärast ära.
     
  15. Truuts

    Truuts New Member

    64
    0
    0
    eks ta nii olnud jah, see mulgi vist suurim ebaõnn rolleritega, vahet ple, et taga istusin, aga jah, ikka juhtub ja õnneks veel ei ole midagi hullemat kah juhtunud. Ükskord mingi vend bemmiga sõitis küll audentese parkla väljasõidul mulle õrnalt tagant sisse, aga õnneks ei juhtunud ei minu, ega rolleriga midagi, aga bemmil kukkus numbrimärk ära.
     
  16. Truuts

    Truuts New Member

    64
    0
    0
    seda mäletan kah jah veel suht hästi, asi juhtus siis täpsemalt trummi tänaval, sõitsime siis ttü poole ja Olavi hakkas mingist volvost jah möödasõitu tegema ja vahetult ennem rea vahetust pani ka volvo suuna sisse aga Olavi kahjuks seda enam ei näinud , ja ma ei saanud kah enam kuidagi teda hoiatada, volvo siis pm ei näinud Olavit peeglist kah ja hakkas sooritama oma vasakpööret ja Olavi pidurid plokkis libises talle tagant vasakusse külge sisse, õnneks jah midagi väga hullu ei juhtunud:).
     
  17. oskar333

    oskar333 New Member

    6
    0
    0

    Pole minusüü et ma ette jõudsin vms?:D
    Endal suurim ebaõnn Yamaha Zestiga ,kui auto ette keeras,sooritas vasak pööret samal ajal kui mina temast möödumas olin ,üritasin küll kokkupõrget vältida ,aga asjatult lube polnud(nüüd on) ,roller ka 80cc niiet süüdi jäin mina.Auto(citröen C3) esitiib läks üle kolme kilo maksma(=
     
  18. Kristjan

    Kristjan New Member

    531
    0
    0
    Endal on olnud kaks suuremat õnnetust neid väiksemaid kukkumisi ja lakse ma üles nimetama ei hakka!

    1) Sõitsin Järve Selveri parklas koos sõbraga ( kasutaja erkki. ) kui järsku keeras paremalt ette sinine Mazda 626 2002 aasta.
    Ta sõitis ninaga teele välja ja siis oli juba praktselt võimatu õnnetust vältida antsin veel gaasi põhja ja üritasin vältida aga ei õnnestunud! Mazda vead: Kapott, stange täiesti ribadeks, lähitule kinnitused katki seega uus tuli, suuna tuli täiesti pilbasteks, numbri laud. Kokku läks maksma isa sõbra firmas 14000,- (sõbra hind) Mendid kutsuti ka veel välja korps, massu, boxter, -DeQuila- ja kalle ilmusid ka lampi sinna :D Korps veel ütles, et ära jumala eest sellega vahele jää, et sul on 125ccm vastasin talle, et ei jää midagi :D Isa rääkis mulle, et oleks minul olnud 50ccm oleks ta selle venna süüdi vaielnud ( teel paiknemisega ). Leppisin temaga oma vahel kokku ja ment ei teinud trahvi ka. Roller oli omadega jummala läbi! Erkki-i lendas kahjuks põlvega vastu äärekivi aga ta käis hiljem trauma punktis ja õnneks midagi hullu polnud!


    2) Teine kõige hullem juhus oli siis kui sõitsin jällegist kasutaja erkki.- ga mööda Männiku teed Saku poole mina Peugeot SP2 ( 100ccm) ja Erki oma Cpi Oliver City-ga mul järgi.
    Tahtsin lõpp kiirust proovida antsin gaasi põhja vaatasin peeglisse ja Erki oli kaugelt näha otsustasin siis veel täiesti peeneks lasta kuni hakkas lenks edasi-tagasi käima praktselt nii kiiresti, et silmaga ei näe. Kiirus oli umbes 100 km/h või rohkemgi ja lendasin külil õhus tegin mitu saltot, roller lendas vastas suuna vööndisse aga õnneks sealt autosid ei tulnud. Korjasin oma pilpad kokku ja liikusin tee äärde. Siis helistasin Naxitrallile kes tuli sinna, et rollerit ära viia, tema ja v2ikerasmus nõutsid, et ma kutsuksin kiirabi aga ma ei tahtnud :p aga siis nad ikkagist kutsusid vastu minu tahtmisele tänud neile selle eest!!!
    Kiirabi vaatas mind üle lappis ära ja lubati kodusele ravile käsi oli julmalt paistes. järgmine päev oli 9 klassi lõpetamine kuhu läksin sidemes käega! :lol:
    Siia maani annab veel vahest tunda :roll:
     
  19. jorma39

    jorma39 Bännitud Bännitud

    432
    0
    0
    sõitsin tartust kõrvekülla, seda uut teed pidi.
    tuli ringtee ja siis mingi auto sõitis küljelt sisse lambist(mina olin juba ringteel, tema alles hakkas sinna tulema).
    üks tagugondel katki ja auto sõitis minema.
     
  20. Kertt

    Kertt New Member

    14
    0
    0
    Ostsin rolleri, sain 3päeva sõita ja roller mahakandmisele. Ehk siis 60 äärekivisse. :D
     

Jaga seda lehte