Probleem Eesti Politseiga

Discussion in 'Jutud' started by purexpure, Aug 19, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tartzzz

    Tartzzz New Member

    272
    0
    0
    Mina väikese joobega oli lenksus...ment võttis maha, tegi kirjaliku hoiatuse..ment ise ütles, et teeme seekord kirjaliku hoiatuse...pidin seal sellele protokollile alla kirjutama ja koopia anti mulle. :roll:
     
  2. rainerros

    rainerros New Member

    795
    0
    0
    mina ei paneks meelega hetkel paremaid tulesi ette , kuna tahaks näha mida need jorsid veel teevad :roll: . Kui tõesti teevad trahvi , tuleb midagi tõsist ette võtta . Kuna see ei ole ju sinu süüü
     
  3. tommy975

    tommy975 New Member

    61
    0
    0
    Egas midagi...kõik kehva valgustusega rollud Jõgevale!Päev otsa paarutada mentidel sabas ja tüütab neid ära ka ehk. :lol: :)
     
  4. DDF

    DDF Member

    248
    0
    16

    Ütlen niiüalju, ui teil mingi probleem ja asi arusaamatuks jääb, kutsuge keegi targem kohale (keegi täiskasvanud!), kuna nad tõesti üritavad mingit jama pähe määrida. Mul taheti kunagi 125ccm peal näha lepalehtesid. Ma hakkasin naersin ja ütlesin, kas sa ikka lõpetasid politseikooli või lastaksegi läbi igasuguseid, et ma saan aru jah, et politseinukutest praegu puudust, kuid päris igaühele mundrit ka ei ole vaja anda ju ning kas sa oled näinud mõnel tsikklil neid?. Neid oli seal autos kokku 3, üks naispolitseinik (praktikant) hakkas ka muigama :). Kus tüüp läks alles püha viha täis :D. Eenivei jagelesime seal ja kukkus näitama paragrahve, mis ei pidanud vahtralehe kohta paika. Lõpuks sain trahvi ainult kiiruse ületamise eest, mis oli ka krt mõõdasõidul :? :(

    Mina sinu asemel läheks ja vaidlustaks selle hoiatuse politseijaoskonnas!
     
  5. seeolenmina

    seeolenmina New Member

    337
    0
    0
    Kas kohtusüsteem nii ei käi, et kaotaja maksab võitja kohtukulud?
     
  6. Sass16

    Sass16 New Member

    80
    0
    0
    ma sain autoga kindlustuseta sõitmise eest suulise hoiatuse kirjalikul teel... mingit koopiat ega asja ma küll ei saanud.
     
  7. raygo226

    raygo226 New Member

    381
    0
    0
    Vot ei tea, vbl hiljem makstakse, peale kohtuotsust, aga enne kohtusse minekut, tuleb advokaat omast taskust kinni maksta(vähemalt meil oli nii), meil pole kohtuistungit pole veel olnud..
     
  8. w00x7

    w00x7 New Member

    206
    0
    0
    Mis nad enne nägid ka su tulesi? või lampi taga sõites pidasid kinni ja ütlesid, et sitad tuled sul?:D
    Pmst Paides küll mingit jama pole, mul kabariitides punased dioodid ja mendid ei ütle selle peale isegi midagi:D
     
  9. Tartzzz

    Tartzzz New Member

    272
    0
    0
    Tee endale see kohtuasi ilusti selgeks...ja proovi nimed teada saada, siis esita süüdistus, kui trahvi teevad :wink:
     
  10. purexpure

    purexpure Member

    469
    0
    16
    Ükskord pidas sama ment mind päeval kinni, tulede pärast. Nagu paljud teavad, siis päeval pole streedi tulesi nähagi :D
     
  11. Drag

    Drag New Member

    864
    0
    0
    No aga trahvi nad ei saa sulle teha juu.
    Tehase poolt pandud tuled juu.
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    0
    0
    0
    kui oli kõik seadusekohane, siis sanktsiooni korral saad politsei poolt väljastatud protokolli vaidlustada kohtus ning võidu korral nõuad enda poolt makstud õigusabikulud vastaspoolelt.
    Kui politsei suudab tõestada, et midagi on viltu", siis vastutab sinu ees rolleri müüja ehk siis politseil on nõue sinu vastu ja sina pöördud omakorda nõudega müüja vastu jne.
    see on minu ema seisukoht: www.helenpahk.ee
     
  13. purexpure

    purexpure Member

    469
    0
    16
    Kindlasti vaidlustan. Helistasin sugulasele, kes on politsei, ütles, et see on naeruväärne, et selle eest ei saa trahvi ega midagi teha :roll: Sai politseisse kah helistatud, seal tehti üldse maha mind, et raudselt ei põlenud esituli jms Mul istus sõber taga, tunnistaja on olemas.


    Muidu lugesin rolleri manuaali, seal on kirjas
    Abblendlicht: 12V-15W
    Abblendlicht/ Fernlicht 12V - 35/35W

    Et mai saagi aru. Üks pirn peaks siis hoopis 35W olema? Kus kohast selliseid pirne saada :? Ma ostsin kasutatuna selle rolleri, olen pirne vahetanud, hetkel on sees 2x 15W.
     
  14. purexpure

    purexpure Member

    469
    0
    16
  15. Tartzzz

    Tartzzz New Member

    272
    0
    0
    Kui tehases olid need pirnid, siis sa ei pea midagi ära vahetama :wink:
    aga kui ei viitsi lihtsalt nu**ida mentidega, siis pane mingi võimsam :wink:
     
  16. purexpure

    purexpure Member

    469
    0
    16
    Ei no need ei ole tehase orig pirnid. Nagu streetide omanikud teavad, siis neid pirne läheb nagu sokke. Pirnid ostan alati aprilia esindusest. Ükskord küsisin, et kas teil on pakkuda ka võimsamaid kui 15w, vastus oli ei. Ainukene võimalus on osta uus esituli üldse. Need Xenon-look halogeen pirnid hakkavad esituld sulatama.
     
  17. Drag

    Drag New Member

    864
    0
    0
    No kui esindusest ostid juu siis pevad sellised olema.
     
  18. ruukki

    ruukki New Member

    333
    0
    0
    järgmine kord kui nmendid kinni peavad siis lihtsalt ei kirjuta alla sinna lahtrisse , et oled n6us nende tingimustega mille eest trahvi said
     
  19. junsu

    junsu New Member

    151
    0
    0
    ma küsisin kh emakäest järgi(ta ment(A) kontorirott kõigest) ja ütles kh et sa võid selle trahvi vms vaidlustada vms ja kohtu minna,ja sis võib roller ekspertiisi minna et tehkse kindlaks kas on tehase orig. v mitte, ja kui on sis ei saa nad midagi teha sulle,vot,ja muidugi nad peaks aind esikondli ära võtta et tule kätte saada ,ja muud ei tohiks näppida.ja pm ega kohtu võid ära minna,
    ja ikkagi kui tuled on olemas ja näitavad või nh valgustavad teed ,ja ega rolleril ei pea ju kaug 300m ja lähi mingi 150m näitama nagu autol, rolleril on nii nagu tehasepoolt on, ja pm sul on õigus ja ka tee seda et küsi kohe mis paragrafi järgi nad sulle selle trahvi määravad, ja ega pm nad ei saa selle eest määrata mitte sittagi.
     
  20. Haub

    Haub Bännitud Bännitud

    117
    0
    0
    No mida siin halada, kui vale võimsusega(liiga väikese võimsusega) pirnid esitules? Loomulikult siis neid tulesid ju eriti näha ei ole. Ole õnnelik, et hoiatusega pääsesid.
    Ja strobod suunatuledes :eek: Milleks see nagu hea on? Tehasepoolt paigaldatud tulesid ei tohi mingil juhul ümber ehitada või sinna ma ei tea mida sisse veel toppida. Samuti on keelatud omavoliline tuleklaaside toonimine.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte