milky bagi

Discussion in 'Lugejate autod' started by milky, Mai 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Sai soetatud endale projektikaks pagi mis on ehitatud u. 7-8 aastat tagasi(tuttava poolt) ja on nüüdseks väga pe*ses. Plaaniti üldse vanarauda viia aga tekkis huvi ja ostsin väga odava hinna eest endale. Masinast siis niipalju, et VW golfi mootoriga(karpaga) rohkem ei tea sellest mootorist midagi, kere ehitusel on kasutatud palju ZAZ-i detaile jne aga pildid räägivad enda eest...
    24.05.2010
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Plaan on siis asjale eluvaim sisse puhuda, lõpuni ehitada ja müüki panna. Tööd on seal küll ja küll niiet terve suvi tegemist garanteeritud. 8)
     
  2. SecondTry.

    SecondTry. New Member

    528
    0
    0
    Re: milky pagi

    Kena. Sõbral siin külavahel sierra 2.0 vahele pisetud, liigub nagu loom. Edu.
     
  3. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Re: milky pagi

    Iga päev nokitsend asja kallal, vana värvi maha nühkind natuke, pornot eemaldand, kõik jupid peale mootori pealt maas, siis sai natuke keevitatud ja värki:D
     
  4. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Re: milky pagi

    nii nüüd nv seljataga, vahetasin küünlajuhtmed ära ja puhastasin korrosioonist, korra sai mootorit tööle proovitud, hakkas lubama aga siis sai aku tühjaks, aga ikka veel pole vana omaniku käest teada saand mis mootor täpsemalt on.
     
  5. Ksenoon

    Ksenoon Active Member

    1,751
    0
    36
    Re: milky pagi

    Mootor on kas 1.3 40kw, 1.6 55kw, või 1.8 66kw :D
     
  6. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Nii, areng toimub, küll aga suhteliselt aeglaselt, kuna autokool nõudis oma aja. Nüüd viimased 2 päeva olen nokitsenud asja kallal ja olen üpris palju asju ära teinud, sai roolikarp korda tehtud kuna enne oli oma pool ringi rooliloksu nüüd see puudub, siis tegin roolisambale ühe vahepuksi, gaasipedaal sai valmis ja ka akualus. Täna võtsin ka karbussi üksipulgi lahti ja sai iga viimane kui detail puhastatud ja uus tihend ujukikambrile tehtud. Ning lõpuks võtsin ennast kokku ja tegin selle piduri ja siduri majanduse korda. Nüüd ootan ainult korralikku ilma ,et see lõpuks pöördesse ajada. :lol:
    mõned pildid ka:
    [​IMG]
    [​IMG]
    karpa algseis: lihtsalt kõik liikuv oli kinni:D
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Täna sai käivitatud masinat, lubab aga küünlajuhtmed on vist valesti kuna jubedalt sülitab ja läkastab, lööb tagasi, süüde ei saa varajane olla kuna seda ma sättisin ka igatpidi(just hilisemaks) aga ei muutunud miskit, aga kui keegi teab äkki kuidas peaks olema küünlajuhtmed võib seletada siis. :p
     
  8. milky

    milky Member

    301
    0
    16
  9. RolleriKaspar

    RolleriKaspar New Member

    528
    0
    0
    Re: milky bagi (video)

    mootor töötab küll hästi :lol:
     
  10. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Re: milky bagi (video)

    sitasti töötab jah, kuna bensubaagiks oli keeway õlipaak ja ta kugistas kõik kütuse alla(0,5l viie käivituse kohta umbes), pealegi puudub sellel hetkel tühikäik kah, niinagu gaasi maha lased sureb välja ja kuna see gaasipedaal on hetkel nii nagu ta on siis ei saagi kuidagi paremini hetkel. üldiselt olen rahul asjaga tundus ,et jõudu on kuna ma läksin kohalt 3 käiguga :oops: nüüd sain pihta kuidas käigud käivad ehk siis vastupidiselt tavalisele golfi kastile (kui lükkad käigukangi ette ja taha siis on nagu see neutraal ja vasakule-paremale lülituvad käigud :lol: )
     
  11. kohilapoy

    kohilapoy Active Member

    1,233
    0
    36
    Re: milky bagi (video)

    tegelt töötas mootor üllatavalt hästi. huvitav kuidas sa kohe aru ei saanud et liiga suut käik on :D igatähes, tee uus video kui 1 käigu üles leiad :D
     
  12. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Re: milky bagi (video)

    Algul lihtsalt ei tulnud selle peale, liiga sillas olin alles sellest ,et tööle läks:D aga käigud leitud ja eemaldan lõtke käiguhoovastikust. Varsti läheb sõiduks, kindlalt ei luba aga sellel-järgmisel nv-l tuleb video kah, lasen wheelisid sellega :lol:
    Vähemalt vana omanik rääkis, et tal on see mitukorda käest ära läind kuna rebis noka lendu:D ja esiots on ka liiga kerge ma töstan üksi ka selle peaaegu üles :lol: aga eks näis kui on selline jama siis tuleb raskused ette monteerida.
     
  13. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Re: milky bagi (video)

    almost ready! veel nipet näpet teha ja siis peeneks! 8)
    [​IMG]
    [​IMG]
    ma ütleks ,et omadega suht rahul võrreldes sellega mis enne oli:D
     
  14. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Viisin pühapäeva hommikul bagi slepis maale, sain paar suuremat prooviringi tehtud, muljed ülihead jõudu on piisavalt, et nokka rebida, mis pole küll hea kuna juhitavus halveneb aga siiski põnev. Avastasin et tagumine üks pidurisilinder hakkas läbi ilastama ja pidurid ei tööta hetkel kõigeparemini nv-l võtan tagaratta alt ära ja vahetan mansetid ära sealt. Siis järgmine nv teen ehk korraliku video ka.
     
  15. milky

    milky Member

    301
    0
    16
    Müüdud, LUKKU!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte