Andre Yamaha Aerox MHR 70cc ´03

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kymco Sup, Dets 20, 2012.

  1. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Täna oli siis siuke pull, et läksin sõitma. Sõitsin järgmisele tänavale, seal tuli vastu mendi buss. See vilgutas tuledega jne. Sõitsin edasi. Sõitsin umbes 1-2 km ning alles siis avastasin, et ment seljataga. Lõpuks otsustas tont ka sireeni anda, selle peale tõmbasin tee äärde. Autost tuli välja mingi jorss, kes kõndis minu poole omaarust nagu mingi raju põkk, hoidis enda vööpandlast kinni ning hakkas virisema. Küll mul on puudu küljepeeglid, nr märk vales kohas... nr märgi valgustus puudu... Ütles, et see viimane kord mil ta mind minema laseb. Eks ma siis otsustasin, et peab lõpuks ühe peegli ära ostma.
    Päikest!
     
  2. NikolaiR

    NikolaiR New Member

    973
    1
    0
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    oleks pakkuda f1 stiilis valge peegel 8)
     
  3. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Juba tellitud camex-ist S6 F1 mattcarbon peegel. :) Kuid tänud pakkumast!
     
  4. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Täna sain kätte S6 F1 style mattcarbon peegli, uue spidotrossi, uued suunatuleklaasid. Sain esiporikast kah lahti. Õnneks uus porikas juba poolteist aastat riiulil seisnud ja oodanud põhjust värvimiseks ja peale lappimiseks. Igastahes mingi päev värvib sõbraga selle ära ning krutib peale. Lisaks hetkel otsin endale xenoni komplekti. Pakkuge xenon komplekte h6 sokkliga pirniga.
     
  5. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Tervist kamraadid.
    Täna saabusid roxile kasutajalt maku variaatorikaan, veepump ja lukkude süsteem.
    Pildike kah:
    [​IMG]
     
  6. *Maku*

    *Maku* Member

    708
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    rahul ?
     
  7. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Rahul jap. Kirjutasin su müügiteemasse kah.
     
  8. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    No tervitused kaasmaalased.
    Pisut infot roxi kohta. Pill seisis juuni keskelt kuni kaheksanda novembrini ainult magneeto keermete taga. Lõpuks tellisin kolmapäeval magneeto ära ja laupäeva lõunal sain kätte. Möödus tunnike ja sai magneeto peale, tosool sisse, vana bens välja ja uus bens sisse ja kõrgema kuumusastmega küünal peale. Ei soovinud vana bensiiniga käima panna. Siiski rox on materiaalselt väga kalliks saanud ja 5 liitrit bensu ära visata polnud sinna otsa enam midagi. Nüüd paari päeva jooksul omajagu rallitatud. Sai ka esimest korda rox teise inimese ohje vahele antud. Rollu4ever tegi siis paar tiirukest ja proovis tagarattale. Läks ilusti, kuid rullid liiga rasked. Talveks plaanis sebida paar gondlit, mis ära vahetada ja siis uus värvikiht peale lasta, teine plaan oleks sebida ka teine kiik ja see jäigaks keevitada. See talv asi laiali ei lähe kuna möödunud suvega tuli läbisõitu vaid 600km ja sees olevad kvaliteet detailid kannatavad vabalt veel.
    Igastahes timmi ja tagale!
     
  9. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Terv,
    Igastahes sai ostetud teine gondliring, et kahest ringist üks korralik kokku lappida, kuid nagu alati läksid plaanid nurja. Ostetud ring oli veel kehvemas seisus kui praegune. Antud momendil otsin siiani korralikke gondleid. Pakkuge mulle gondleid. Ainsad nõuded on, et gondlitel ei esineks mõrasi, katkiseid kinnitusi, auke ja ka muid defekte. Värvi seisund ei mõjuta midagi. Oodatud kõik muud gondlid peale tagumiste gondlite ja undertaili.
    Päikest.
     
  10. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Tuli väikene lisadetail, mis polnud enam isegi plaanis soetada, aga mis teha, tuli hea pakkumine ja ei saanud ära öelda. Tuli siis Stage6 SSP 280mm esipiduriketas. Detail puhastatud ja küljes. Samuti sai ka esipidur uuesti õhutatud koos kasutaja rollu4ever-iga. Samuti sai mõnda aega tagasi alustatud plastikute ettevalmistamisega.
    Roller on kohutavalt sitane, aga pilti kah:
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  11. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Re: Andre Yamaha Aerox ´03

    Tervitused!
    Vahepeal sai eneselegi ootamatult uus silinder ja summuti ostetud. Silindriks tuli Malossi Mhr Replica 70cc ja summutiks Stage6 R1400. Ehk sai Aerox lõpuks algsete plaanide järgi Mhr-iks aetud. Siiski sooviks Stage6 R1400 maha müüa või vahetada Malossi Mhr Racing v C16/C21 vastu vahetada.
    Silinder juba peal ja pill sõidab, kuid vajab suuremat timmimist. Kuid selle juurde asub kevadel.
     
  12. Janar.

    Janar. Active Member

    628
    36
    28
    Päris kõva pill tulemas. Aga lisa pilte ka. Seniks palju edu 8)
     
  13. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Aitüma. Pilte tuleb siis kui midagi pildistada :) Hetkel asi pmst laiali. Plastikud kõik maas. Ning mõningaid pilte tuleb kui veel asju kohale jõuab.
     
  14. BeAfro

    BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

    1,770
    12
    38
    edu
     
  15. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Plastikute lihvimine on töös. Ootan Marekult mõningaid plastikuid, siis pahteldab kriimud osadelt gondlitelt üle ja kevadel plaanis värvikiht peale lasta. Hetkeliselt lihvida veel põhjakas, jalgeesine, sisemine lenksugondel, esitule plastik ja põsegondel mis pole veel millegi tõttu Marekult saabunud. Ideaalis tahan osta uue värvimata originaal põhjaka ja uued lenksugondlid.
     
  16. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Täna saabusid uus gaasitross, gaasirutska, metallik must suundade gondel, silku tihendid ja silkupea mutrid.
     
  17. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Pole viitsinud aeroxiga seoses pmst lillegi liigutada. Vahepeal lihtsalt käima pannud ja kütet raisanud. Kuid gaasisüsteem nüüdseks detailist detailini tutikas ja loodetavasti sellega enam tegelema ei pea.
    Kuid küsimus klubilistele. Kui kellegil pakkuda mõnda detaili mis selles lingis nimetatud, siis pakkuge. Aitähhh!
    viewtopic.php?f=67&t=104660&p=1437985#p1437985
     
  18. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Tervist.
    Pakkuge mulle väga korralikku plastikuringi, peaks olema korraliku värviga. Mida parem värvilahendus seda enam olen valmis maksma. :)
    Pakkumised sõnumitesse.
    Aitäh :)
     
  19. henryx698

    henryx698 Active Member

    1,468
    1
    38
    Uuri kasutaja marekk käest, tal peaks olema..
     
  20. Kymco Sup

    Kymco Sup Member

    916
    0
    16
    Heihei,
    Üle pika aja uuendan siis seda teemat siin. Vahepeal sai Aerox endale osad subarusinised plastikud ja musta värvi DMP põhjagondli.
    [​IMG]
    Lähiajal plaanis värvida/värvi saata amordid, esiporikas ja akukaan. Eile sai veepumbale ka must kiht peale visatud ja ju vaatab mis sellest saab.
    Hakkasin ka summuti seisukorda parandama. Rooste sai maha aetud, mõned kohad vajadusel liivakaga üle tehtud ja võib öelda, et seisukord tunduvalt parem kui enne, kuid siiani vajab tööd. Kui kellelgi või keegi teab kedagi või keegi teab kedagi, kes teab kedagi kellel oleks pakkuda C16 või Malossi Mhr Racing summutit, siis oleksin avatud pakkumistele, väga korraliku isendi ja hea hinna puhul võin pisut ka vahendajale maksta.
    Pakkumised selpuhul privaatsõnumitesse.
     

Jaga seda lehte