No nagu error ütles ei eksisteerinud foorumit enam.. (need paar päeva) ilmselt läksid viimased postitused kaduma seetõttu et tehti rollback... ( ja ma ei usu et nad kustutaksid niisama vajalikke postitusi...)
Ikka juhtub, kõige hulle hioti ära ja kui kõigi postitused on enamvähem alles siis pole vist väga hullu juhtunud midagi. igatahes jh kiitus, et foorum suht kiiresti üles tagasi saadi.
Ma ei tea kuidas teistel, aga foorum minul küll korralikult ei tööta. Internet Explorer cannot display the webpage on tavaline nähtus foorumis kolades.
Kas ma pole end piisavalt väljendanud? Juba ütlesin, et mis. Ja enamuste smailide koha peal on tühi koht...
ma ei mõista, miks ma oma vanas kasutajas DtBoy ei saa midagi teha ??? Logid sisse siis pealehel on " foorumid puuduvad " ja profiilis ka näiteks valitd privaatsõnumid ja seal on " sul on keelatud privaatsõnumeid saata " . Kas ma olen "banaani" saand millegi eest? Või on seoses serveri maas olemisega ?
krdi valel ajal oli maas, ma tulin jokkis peaga just koju ja mõtlesin et teeks kasutaja, tegin ära ja mingit lisainffi v midagi kirjutasin, päris normaalne tekst oli vist ja enam ei mäleta :S