Kuna mu tüdruku õpilasfirma tegeleb rinnamärgi tegemisega, siis saaks sealt odavad hinnad ja oleks kasu nii meile kui neile! Rinna märgi hind oleks keskmiselt 15-25.- (mis pole minu arvates palju). Rinnamärk saaks olema ringi kujuline mille raadius on 3,1cm ehk siis lõbimõõduga 6,2cm Võimalik oli isegi väiksemaid, aga see on standard ja peaks sobima(pole suur, ega ka väike). Aga ehk oskab keegi teha mingid kujundused märgile? Kõik kujundused või asjad pange siia ja siis toimub hääletus, parim kujundus läheb tellimusse!
Kuidas selle märgiga siis on ? Ma oleks ise huvittud asjast suht . Telliks ise paar tükki neid endale. Kasvõi mälestuseks mõned . Kunagi hea vaadata.
Noo kuraat :lol: . Kui teha see samune Timmo poolt esitatud pilt. Kuid selle rolleri alla tuleks teha lihtsalt RK . See oleks iseenesest ilgelt kena märk. Valgel taustal. Ma ei tea ainult kuidas seal selle värvikasutamisega on :roll:
Seda asja peab uurima veel, sest enam ei ole selle tüdrukuga koos ja ei oska öelda kas see õpilasfirma veel töötab.