Tere, panen müüki oma aeroxi, mis on olnud mul üle 4 aasta ning olen teine omanik. Kui masina sain oli see täiesti originaal, kiskusin juppideks ning saatsin liivapritsi ja pulbrisse. Masin on täielikult "restaureeritud", kuigi on asju millega tuleks tegeleda aga need rohkem pisiasjad(nendest annan teada sõnumi teel).Gondlitele on ajapikku kriime tekkinud. Raami läbisõit on kuskil 14k aga mootoril on mitte rohkem kui 1k. Kõik mootori jupid on vahetatud, isegi reduktorile on korralik hooldus tehtud camexis(peaks tsekk isegi olemas olema). Vajab veidike timmimist! Müün sellepärast, et kohe varsti autojuhiload käes ning vaja auto osta. Kevadel sai tutikas rehv peale pandud. List ss: Silinder: S6 Racing MK2 porditud Väntvõll: Malossi MHR RHQ Laagrid: C3 Sumps: Yasuni C21 Rullid: 4,1 Variaator: Malossi Multivar Rihm: Malossi Sidur: Fly Clutch Sidurikell: Malossi Bell Sidurivedrud: Malossi mustad Survevedru: Malossi punane Karpa: Dellorto 21mm Klapid: Stock koos carbon klapilehtedega Välimus: Buzzeti kroom küljejalg SSP amordikõrgendust 4 astmeline Yss Racing DH lenks ja puks BCD under BCD tagatuli suundadega toonitud Stock esituli ära toonitud Ühendust võtke PS-i kaudu, kui väga vaja helistada, siis 56633329 Hind: Ootan pakkumisi üle 1000euro, kui keegi arvab, et tahan kõik raha tagasi saada mis ma olen sellese investeerinud see eksib, olen kõvasti rohkem raha alla pannud. Vahetus: Vahetuseks ootan korralike autosid(pannid jätke endale). UUS SÜÜTESÜSTEEM ON PEALE PANDUD JA VAJAKS KOLVI VAHETUST KA, IDEAALIS UUT SILINDRIKOMPLEKTI.